Hirdetés


Mikes Anna, aki hirtelen került a reflektorfénybe, egy életre szóló fordulatot élt meg. Az egyik napról a másikra a média és a közönség fókuszába került, ami nemcsak dicsőséget, hanem jelentős nyomást is jelentett számára. A táncosnő karrierje és magánélete, különösen kapcsolata Krausz Gáborral, folyamatosan a figyelem középpontjában áll, ami magas elvárásokkal és fokozott érdeklődéssel jár.

Hirdetés

Azonban most Mikes Anna feltárta, miként kezeli ezt a hirtelen jött nyomást és hogyan lépett tovább. Elmondása szerint a titok egyszerű: nem engedi, hogy a külső tényezők befolyásolják. Nem foglalkozik a sajtóban megjelenő cikkekkel, és nem akad fenn a kritikákon. Ehelyett teljes mértékben a saját életére és jelenére koncentrál.

Hirdetés

Anna hozzáállása nemcsak bölcs, hanem elengedhetetlen is a mentális jóléte szempontjából. Ez az új megközelítés lehetővé teszi számára, hogy a saját útját járja, anélkül, hogy a külső nyomások eltérítenék őt céljaitól. Ez a független és összeszedett mentalitás példaként szolgálhat mások számára is, akik hasonló nyomás alatt állnak a nyilvánosság előtt.
“Az igazság az, hogy nem foglalkozom a cikkekkel. Tény, hogy akaratlanul is szembejönnek azok. Viszont van jó oldala is. Ha értékeket képviselő személyek szerepelnek a médiában, úgy van annak szép oldala is. Én mindig is erre törekedtem” – írta közösségi oldalán egy rajongónak, aki arra volt kíváncsi, hogy nem zavarja-e a hirtelen jött hírnév.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés