Hirdetés

Fotó: Blikk


Krausz Gábor, aki nemrég a “Palikék Világa by Manna” című YouTube-műsor vendége volt, érdekes és személyes témákról mesélt a műsorban. A sztárséf többek között beszélt arról, hogy miért tartották titokban Mikes Annával a kapcsolatuk kezdetét, valamint őszintén beszámolt korábbi szakításáról Tóth Gabival, amit gyászfolyamatként élt meg.

Hirdetés

A beszélgetés során Krausz Gábor azt is elárulta, hogy kislánya, Hannaróza nagyon jól kijön Mikes Annával. Ez a kapcsolat annyira szorosra sikerült, hogy Hannaróza már táncolni is tanul Annától. Ez a közös szenvedély mutatja, milyen mély és pozitív hatással van Anna a séf családjára, és különösen a kislányára.

Hirdetés

Ez a történet nemcsak a családi kapcsolatok szépségét és a közös hobbik fontosságát mutatja be, hanem azt is, hogy a tánc milyen erőteljes eszköz lehet a kapcsolatépítésben és az önkifejezésben.
“Mire ez az adás lemegy, valószínüleg már az első táncórán túl van, mert van ott egy ilyen kis gyerekcsoport, ahova elvisszük” – árulta el a büszke apuka, aki hozzátette, kislánya mit gondol új párjáról.

Hirdetés

“Nagyon megszerette Annát, már az elején is volt bent táncóránkon, és láttam, hogy nagyon jó barátnők lesznek, meg volt bent a stúdióban is, úgyhogy Anna-mánia van.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés