Hirdetés

Fotó: TV2


A “Dancing with the Stars” 7. élő show-jában Mikes Anna és Krausz Gábor párosa egy különleges koreográfiával repítette vissza a zsűrit és a közönséget a régi idők Amerikájába. Az előadásukban látványos, akrobatikus elemeket vonultattak fel, melyeket feltűnő, színpompás ruháik még izgalmasabbá tettek.

Hirdetés


A műsor kulisszái mögött jelen volt Noszály Sándor is, aki 2020-ban táncolt együtt Mikes Annával a DWTS-ben. Amikor arról érdeklődtek vele, mit gondol arról, hogy volt táncpartnere a döntőbe kerülésért táncol, Noszály válasza várakozással teli lehetett.

Hirdetés

Noszály Sándor jelenléte és reakciója rámutat arra, hogy a DWTS nem csupán egy táncverseny, hanem egy közösség is, ahol a korábbi és jelenlegi résztvevők egyaránt szurkolnak egymásnak. Mikes Anna és Krausz Gábor előadása nem csak a technikai kivitelezés miatt volt emlékezetes, hanem az általuk teremtett hangulat és a show szellemében megjelenített történelmi időutazás miatt is. Az ilyen produkciók teszik a DWTS-t izgalmas és népszerű műsorrá a közönség körében.
“Nagyon örülök neki, és pont mondtam a (Gelencsér) Timinek, hogy a fiúk sokkal ügyesebbek, mint a mi szériánkban voltak”
— mondta Sándor, Stohl András pedig egyetértett vele és arra buzdította őt, hogy drukkoljon továbbra is gőzerővel Annáéknak.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés