Hirdetés

Ritkán látni olyan egyszerű, átlagos, mégis szeretetteli családot, mint Mila Kunisé. Hiába lett lányukból hatalmas sztár, az ukrán származású család teljesen hétköznapian viselkedik – ez abból is látszik, ahogy lányuk titkos házfelújító meglepetéséről értesültek.
Mila titkos akcióba fogott, szülei háta mögött felújította azok kaliforniai lakását. A sztár 9 éves volt, amikor a család átköltözött Ukrajnából, s a szülők azóta ugyanabban a társasházban laknak. Ezt tette most a színésznő modernebbé, világosabbá, szebbé egy hozzáértő csapat segítségével.
Felmerül a kérdés, hogy miért nem vett nekik egy komplett házat? Hiszen Mila dollármilliókat keres, simán megtehetné. Erre is van magyarázat: a szülők egyáltalán nem akarnak elköltözni jelenlegi, emlékekkel teli házukból egy kacsalábon forgó palotába, és mellettük lakó barátaikat sem hagynák magukra. Így Mila maximum a felújítással tudott segíteni, egyébként pont akkor, amikor fiával terhes volt, Dimitrij a felújítási munkálatok alatt született meg.

Hirdetés
Forrás: lemon.hu
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés