Hirdetés


Sarah minden nap elment egy hajléktalan mellett, míg egy alkalommal úgy döntött, hogy ad neki egy kis aprót. A nagylelkű hölgy a pénztárcájának az aprót tartalmazó zsebét teljes egészében a férfi (Billy) markába öntötte.
Azonban amikor hazaért, rájött hogy óriási hibát követett el: az aprópénz között ott volt az eljegyzési gyémántgyűrűje is… Lóhalálában futott vissza, hogy megtalálja a hajléktalan férfit, azonban ő már nem volt ott…

Hirdetés

Közben elvitte felbecsültetni a gyűrűt, és az ékszerész elmondta, hogy az 4000 $- t ér, ami nagyjából 1,2 millió Ft- nak felel meg. Ha eladja gyűrűt, az árából új életet kezdhet, és többet nem kell az utcán laknia. Óriási volt a kísértés!
Eközben a nő újra megjelent ott, ahol a hajléktalan férfit rendszeresen látni szokta, és csodák-csodájára most már ott találta őt. Mikor Billy meglátta Saraht, széles mozdulattal odanyújtotta neki a gyűrűt, és elmondta, hogy tiszta szívből teljes boldogságot kíván nekik!

Hirdetés

Sarah szinte elsírta magát: annyira hálás volt ennek az embernek, hogy bár igen nehéz helyzetben van, a becsület és az emberi tartás fontosabb volt a számára, és visszaadta neki az értékes gyűrűt.
Ezután a nő közétette a történetet az interneten, és gyűjtést rendezett a hajléktalan férfi javára. Ettől a férfi élete teljesen megváltozott: igen jelentős összeget, 200 000 $-t gyűjtöttek össze a számára, amelyből aztán igazán új életet kezdhet!
Ráadásul a rokonai azt hitték, hogy már régen meghalt. Most pedig nagy örömmel látták, hogy életben van: így újra egymásra találhattak!
Ez a csodálatos történet megmutatja, hogy a legnehezebb körülmények között is megéri EMBERNEK maradni!
A becsület és az emberi tartás a legnagyobb érték! Oszd meg, hogy az ismerőseid, barátaid is elolvashassák!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés