Hirdetés


Ismét egy sorsdöntő hónap lesz az augusztus, ami minden csillagjegy életére nagy hatással lesz. Ha kíváncsi vagy, hogy téged milyen energiák vezetnek majd ebben a hónapban, akkor most megtudhatod!

Hirdetés

Kos
A változékonyság, szélsőségesség nem csupán szerelmi kapcsolataira jellemző. Ígéretesen alakuló ismeretségek vitákba torkollhatnak, esetleg kínos szituk sorozatához vezethetnek, vagy éppen fordítva: a kaotikusan, feszülten induló kapcsolatokból tartalmas barátságok, szerelmek bontakoznak ki. Legyen óvatosabb, diplomatikusabb a szokásosnál! Munkája során nagy kreativitásról, ötletgazdagságról tesz tanúságot. Vállalkozása fejlesztésére is sok energiát fordíthat, de tartsa nyitva a szemét, nehogy tévesen ítélje meg lehetőségeit!

Hirdetés

Bika
Bár ön visszafogott alkat, ebben a hónapban a másik nemre magnetikus vonzerőt gyakorol. Lelki alkatának az felelne meg a legjobban, ha a „legalkalmasabb jelölt” mellett horgonyozna le. Akkor sem fog unatkozni, ha történetesen foglalt: még emberöltőnyi együttlét után is képes meglepetéseket tartogatni párjának. Egészségére azonban vigyázzon: ha komolyabb bajra nem is, de apróbb fertőzésekre, gyomorrontásra, rövid, heves gyulladásos megbetegedésekre folyamatosan számíthat! A szokásosnál fogékonyabb lehet szorongásos, felfokozott lelkiállapotokra is.

Ikrek
Sok munkát, energiát fektet abba, hogy végre konszolidálja pénzügyeit. Nagyszabású ötletei, elgondolásai életképességét a gyakorlatban is bizonyítania kell, ami önnek mindig nagy kihívást jelent, még ha képes is megfelelni neki. A szerelemben kényesen ügyel szabadságára. Inkább a kötetlen, nyári flörtöket, kellemesen őrült románcokat kedveli, semmint a holtomiglan – holtodiglan típusú szövetséget. Ha már foglalt, nehezen viseli a tartós kapcsolattal járó kötöttségeket – és mindent meg is tesz a „hurok” lazítása érdekében.

Hirdetés

Rák
Energiája, munkabírása megsokszorozódik. Sokkal vállalkozóbb szellemű mint általában: itt az ideje, hogy megvalósítsa régóta tervezett elgondolásait is. Karrierje építgetése során azonban őrizze meg realitásérzékét: ha túlságosan optimista vagy hiszékeny, komoly veszteségekkel kell számolnia! A szerelemben sokkal szenvedélyesebb, rámenősebb a szokásosnál. Nemcsak a másik nem körében számíthat sikerekre, hanem pozitív kisugárzása más emberi kapcsolataiban is sokat segíthet. Egyszersmind merészebb, provokatívabb is szokásos formájánál.

Oroszlán
A hónap első felében iratokkal, szerződésekkel – esetleg a bürokratikus ügyintézéssel gyűlik meg a baja. Bármennyire kimerítő is, nem bánja meg, ha tető alá hozza ezeket az ügyeket. Szerelmi kapcsolatait illetően csillapulóban van az elmúlt hónapok kalandvágya: a mennyiség helyett inkább a minőséget részesíti előnyben. Egészsége szempontjából nincs túl magas energiaállapotban, de ha nem égeti két végén a gyertyát, nem is meríti ki tartalékait. Idegrendszere azonban – különösen a hónap második felében – sokkal kevésbé terhelhető, mint általában.

Szűz
Tele van ötletekkel, tervekkel, amelyeket aztán kitartóan meg is valósít. Baráti köréből sok támogatást kaphat projektjeihez, esetleg jövedelmező munkaajánlatokat. Érzelmi ügyeit illetően hol ki sem látszik az idealizmusból és a romantikából, hol pedig egy matematikus precizitásával elemzi érzelmeit. Bármelyik végletben időzik is történetesen, annyira elmerül az agyalásban, hogy a hús-vér személyről szinte tudomást sem vesz. Ne csodálkozzon tehát, ha épp a legjobb alkalmakat szalasztja el vagy egyik napról a másikra faképnél hagyják.

Hirdetés

Mérleg
Ha ihletettsége elkötelezettséggel párosul, végre megszilárdíthatja szakmai pozícióját. Kollégái, – ha vezető beosztásban van, alkalmazottjai -meglehetősen szubjektíven ítélhetik meg, bár a komoly teljesítmény rájuk is benyomást gyakorol. Csak megfontoltan költekezzen, a hónap második felében pénzügyi gondokkal kell számolnia! A szerelemben vágyainak, fantáziáinak semmi sem szabhat határt, így olyan kalandokba is belemehet, amelyekre egyébként nem érezne késztetést. Kellemes őrültségekben éppúgy része lehet, mint szélsőségesebb élményekben.

Skorpió
Augusztus egyfelől kisebb-nagyobb utazásokkal, tanulmányokkal egybekötött külföldi munkalehetőségekkel, váratlan, meglepő üzleti ajánlatokkal, bevételekkel köszönt önre. Másfelől azonban, ugyanezeken a területeken különféle bosszúságokkal, váratlan akadályokkal kell számolnia. Majd’ kicsattan az energiától, két kanállal habzsolja az életet. Nincs is abban semmi rossz, ha valaki kiveszi a részét a földi lét örömeiből, de ha átesik a ló másik oldalára, balesetekre, sérülésekre, különböző konfliktusokra kell számítania.

Hirdetés

Nyilas
A hónap első felében olyan kába, erőtlen, mintha nem is ezen a világon lenne. Talán érdemes is volna lelkével, álmaival foglalkoznia. Augusztus közepétől azonban erőnléte, mozgékonysága visszatér. Akkortól hajlamos lehet átesni a ló másik oldalára: éppenséggel vibrálása, nyughatatlansága okozhat problémákat. Szervezete különösen érzékenyen a stresszre, főleg hogy életvitele még a szokásosnál is rendszertelenebb lehet. Hol csúcsformában van, hol energetikai mélyponton, evésben, ivásban pedig különösen hajlamos a mértéktelenségre.

Bak
Ha már foglalt, kapcsolata szellemi értelemben is harmonikussá válik, ha egyedülálló volt, most spirituális értelemben is komoly társra lelhet. Akkor is lelki rokonára talál, ha párja történetesen más kultúrkörből származik, de nyaralás közben, valamilyen tanfolyamon is megismerkedhetnek. Anyagiak terén sincs oka panaszra, de a tisztes bevételek mellett nagy kiadásokra is számíthat, főleg lakással, otthonnal kapcsolatos ügyek miatt. Bár ön nem kifejezetten csapattag, ebben a hónapban eredményesebb lehet egy közösségben. most rátalálhat az alkatának megfelelő közegre.

Vízöntő
Ha első kísérletei ellenállásba, értetlenségbe ütköznek is, szakmai, hivatásbeli erőfeszítései végül busásan megtérülnek. Tulajdonképpen ezeken a területeken lehet a legeredményesebb. Továbbra se sajnálja hát a plusz energiabefektetést. Izgalmas találkozások, szenvedélyes erotikus élmények várják, de szerelmi élete nem lesz feszültségmentes. Persze, akár tudatában van, akár nem, ön úgy igényli a drámát, szélsőségeket, mint más a levegőt. Ha több vasat is tart a tűzben, esetleg egy már foglalt személy a társa, ebben garantáltan nem lesz hiány.

Halak
Ön sem tudja egyértelműen eldönteni, barátságot vagy szerelmet érez-e partnere iránt. Persze, egy tartós kapcsolathoz mindkettőre egyforma szükség van, de azért nem árt, ha legalább lelkünk mélyén tisztában vagyunk a határokkal. Ismeretségi körében ugyanis az ilyen kétértelmű viszonyulások egyaránt teremthetnek pikáns vagy nagyon kínos helyzeteket. E tekintetben különösen a hónap második felében legyen tudatosabb!Befektetések, vállalkozás, pénzügyi tranzakciók esetén jobban teszi, ha egy tapasztalt szakértő véleményére támaszkodik.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés