Hirdetés


Kénytelen volt beállni a pult mögé a drávaszerdahelyi polgármester az önkormányzata által működtetett boltban, miután az ott dolgozó munkatársak megfertőződtek.
Szokatlan helyzet állt elő a Baranya megyei Drávaszerdahelyen: a helyi kisboltban a falu polgármestere szolgálja ki a vásárlókat. Az üzletet egyébként az önkormányzat működteti, így most tulajdonképpen a tulajdonos állt a pult mögé.

Hirdetés

“Minket is elért a koronavírus, és így a boltban lévő kollégák is pozitívak lettek sajnos, és hogy a bolt nyugodtan tovább tudjon működni, így jobb híján nekem kellett vállalni ezt a szerepet” – mondta el az ATV-nek Alpár György.
A kisbolt délelőtt és délután szokott kinyitni, de most változtatni kellett a nyitva tartáson. A polgármester reggel hattól tíz óráig szolgálja ki a vevőket, hogy a faluban mindenki meg tudja vásárolni a friss péksüteményeket is.
“Nagyon örülünk ennek. Ez egy nagyon jó ötlet volt a polgármester úr részéről, hogy így a covidos betegek helyett beállt és kisegítette őket” – vélekedett Takács József.
A polgármester a reggeli műszak után hivatalába megy napi teendőit végezni. Mint mondta, bízik benne, hogy a bolti dolgozók a karantén lejárta után rövidesen visszaállhatnak a pult mögé.

Hirdetés
Hirdetés