Hirdetés


A mindennapos stressz a modern élet velejárója, amelyet elkerülni nem, viszont hatékonyan kezelni már van lehetőségünk.
A stressz hatására rosszul alszunk, amely életminőségünkre, valamint munkánk hatékonyságára is rányomhatja bélyegét. Számos technika létezik a lazításra, ugyanakkor sok esetben ehhez illatgyertyákat, füstölőket, és más mesterséges illatosítókat ajánlanak, azonban ezek toxikus anyagokban gazdagok, és károsíthatják az egészségünket. Arról nem is beszélve, hogy az áruk is borsos!
Most a pihentető alváshoz és a stresszmentesítéshez egy sokkal olcsóbb, természet – és egészségbarát megoldást ajánlunk! A babérlevél megfelelő választás lehet, és az alábbiakban leírt technikával nemcsak magunkat lazíthatjuk el, de a lakás is illatos lesz. Csupán három-négy szárított babérlevélre, egy kis tea mécsesre, valamint egy fémedényre lesz hozzá szükségünk.

Hirdetés

Este gyújtsuk meg a gyertyát, majd tegyük a babérleveleket a tálkába, és gyújtsuk meg egyenként. Mindig várjuk meg, hogy az egyik tejesen égjen le, csak utána gyújtsuk meg a következőt.
A babérlevél füstje természetes anyagokat tartalmaz. Ráadásul nyugtat, ellazít és illatosítja a szobát.
Amíg a levél ég, füstölög, tetszés szerint végezhetünk valami ellazító tevékenységet, pl. kellemes zenét hallgathatunk, vagy leírhatjuk egy lapra, hogy volt a mai napban a legkellemesebb.
Ha nap mint nap közömbösítjük a stresszt, és jól alszunk, sokkal hatékonyabbak, mosolygósabbak leszünk! Egy próbát mindenképp megér, semmit sem veszíthetsz!
Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés