Hirdetés


Ramundo Arruda Sobrinho már 77 éves volt, és 35 éve élt hajléktalanként az utcán. Ennek ellenére egyáltalán nem szomorkodott, ugyanis olyasmivel foglalkozott, amit szeretett, és nem kellett senkinek hajbókolnia.
Minden nap verseket, novellákat írt, és bár senki sem ismerte a műveit, rendkívül szeretett ezzel foglalatoskodni. Aztán 2011-ben összebarátkozott egy Shalla nevű nővel, és csodával határos módon teljesen megváltozott az élete….

Hirdetés

A férfi olyannyira ismert és sikeres lett, hogy egy dokumentumfilm is készült róla, amelyben a férfi elmeséli csodálatos történetét, és azt a nagy változást, amit az jelentett, amikor a nőnek ajándékozta egyik versét. A nő ugyanis elolvasta a verset, és nem tudott vele betelni. Aztán létrehozott egy közösségi oldalt, ahol a férfi munkáit publikálta a világ felé.

Hirdetés

Az embereknek pedig nagyon tetszett, és itt kezdődött el csodával határos története… Az alábbi videóban láthatod a dokumentumfilmet. A videóhoz a magyar felirat alapból be van állítva. Ha valamilyen beállítási hiba miatt mégis hiányzik a felirat, te magad is meg tudod azt jeleníteni: mégpedig egyetlen kattintással, ha a videó alján jobbról a negyedik ikonra kattintasz.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Tanulságos

Hirdetés