Hirdetés

Fotó: Adrian DENNIS / AFP

Mindenki, aki bántja a MAGYAR FUTBALLT azt most jól figyeljen!
„A magyarok gulyást csináltak Angliából” – A brit sajtó történelmi összeomlásról ír a 0-4 után
Ez a magyar győzelem a legnagyobb angol lapokban is a címloldalakra került.

Hirdetés
Magyarország labdarúgó-válogatottja kedd este történelmi, 4–0-s győzelmet aratott Anglia felett. Az Eb-ezüstérmes angolok eddigi roppant gyenge Nemzetek Ligája-szereplése az angol sajtóban is igen nagy port kavart, és a szigetország legnagyobb lapjai sem mentek el a magyarok nagyszerű produkciója mellett.

Hirdetés

Orbán Viktor az öltözőben gratulált az angolverő magyar válogatott tagjainak: leírhatatlan volt a hangulat.
A BBC szerint Marco Rossi egy sokoldalú, nehezen verhető magyar válogatottat épített:

„Magyarország nagyon elverte Angliát. Először fordul elő 2014 óta, hogy az angol válogatott négy, egymást követő mérkőzése egyikét sem nyeri meg, és nyugtalanító, hogy a világbajnokság közeledtével sem a formája, sem az önbizalma nem a régi. Anglia nem volt képes többre, mint beletörődni a megalázó és valószínűleg romboló erejű vereségbe, amely után a drukkerek nemcsak fütyültek, hanem Gareth Southgate menesztését is követelték. (…)
Anglia már az első mérkőzésen rájöhetett, hogy Marco Rossi egy sokoldalú, nehezen verhető magyar válogatottat épített. Az első meccs 1–0-ja után most megint sokszínű és pontos futballal mutatták meg a magyarok, hogy szó sem volt mázliról (Budapesten). S ha Southgate állása veszélybe kerülhet egy ilyen produkció után, egyértelmű, hogy Rossi csillaga még mindig emelkedőben van, hiszen a világ legjobbjaival is versenyre kelni képes magyar csapatot épített.”

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés