Hirdetés


Az embereket korábban meglepte a hír, hogy egy szülés élőben lesz közvetítve, de most kiderült, hogy ez csak egy átverés volt. Mazsi Hajdú Péter műsorában vendégeskedett, és noha az adás teljes tartalmát csak később lehet majd látni, néhány fontos részlet már most napvilágot látott. A “Bors” információi szerint Mazsi elmondta, hogy valójában nem történt élő közvetítés a szülésről, annak ellenére, hogy korábban ezt ígérték.

Hirdetés

Eredetileg azt tervezték, hogy a kislány születését élőben lehet majd követni, de ez végül nem valósult meg. Azok, akik fizettek valamilyen összeget Krisztiánéknak, csak a szülés egy részét láthatták, de most kiderült, hogy az egész csak egy átverés volt.
„Élőben közvetítettétek a szüléseteket. Ezt miért kellett? Ez is egy kamu volt a végén, mert az utolsó pillanatban nem lehetett nézni, csak ha fizettél” – mondta a műsorvezető Mazsinak.

Hirdetés

Mazsi erre állítólag kissé zavarba jött, majd kibökte:
„Mondtam a Krisztiánnak is, hogy inkább ne beszéljünk valamiről, de ne hazudjunk. Ez nem élőben ment. Mert nem engedtem, hogy élőben menjen.
Mert ha komplikáció lép fel, én nem fogom annak sem magamat, sem a gyermekemet kitenni, hogy ország-világ előtt történjen. Én hiszek ezekben az energiákban…”
„Felvettétek?”
– kérdezett közbe Hajdú Péter.
„Késleltetett élő volt.
Tehát mikor megszületett Emma, és minden rendben volt, akkor utána engedtem meg, hogy elinduljon az adás.
– pontosított Mazsi.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés