Hirdetés

Mi a leges legelső dolog, amit meglátsz? A tudatalattid számára az a legérdekesebb a képen, és ezért olyan sokatmondó. Nincs más dolgod, mint elolvasni a hozzá kapcsolódó leírást!

Hirdetés

Ló/lovak
Igen érzékeny személyiséggel rendelkezel. Imádod a családod, bármeddig elmennél értük! A mindennapokban is rendszeresen kifejezed, hogy mennyire szereted őket, szóval és tettekkel is. Akkor vagy boldog, ha ők azok. Néha azonban túlzottan is érzelmes tudsz lenni, amit később megbánsz.

Arc
A lelked elfáradt…. Erre utal, ha a kép középpontjában lévő arcot látod meg először: a körülötted élő emberek rád támaszkodnak. Mindig ott vagy nekik, önzetlenséged azonban rád üt vissza: szánj egy kicsit több időt magadra, és arra, hogy te is ki tudd pihenni magad! Hidd el, mások továbbra is megbecsülnek majd, és tudják majd, mit köszönhetnek neked!

Madár/Madarak
Elképzelhető, hogy alacsony önbizalommal rendelkezel, mert túl kevésnek érzed magad, viszont túlzottan sokat vársz el saját magadtól! Figyeld meg, ha határozott célokat tűzött ki magad elé, képes vagyok azokat megvalósítani! Így sokkal jobban fogsz tudni hinni magadban, és meglátod, te is képes vagy szárnyalni! Sokkal kevesebbet idegeskedsz majd…

Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés