Hirdetés

Mókás felvétel, amiből kiderül a macskák valódi kötődése gazdájukhoz.
Vajon mit tenne a háziállatunk, ha a közvetlen közelükben, váratlan hirtelenséggel távoznánk az élők sorából? Ez a kérdés sokunknak eszébe jut időről időre, miközben kutyusunkat, macskánkat simogatjuk, tisztogatjuk, etetjük-itatjuk, cipeljük az orvoshoz, ápolgatjuk és szórakoztatjuk.
Ennek a vloggersrácnak támadt egy ötlete: videóra veszi, ahogy megjátszott szívleállást produkál, és megvárja, mit tesz Sparta nevű macskája. Hangulatos Vészhelyzet-szerű zenét kevert a felvétel alá, majd közzétette a Youtube-on.
Íme Sparta reakciója a műhalálra:

A felvétel végén elhangzó mondat (“Really, dude?!”) magyarra fordítva: “Most komolyan, haver?!”
Természetesen a videó megtekintői sem hagyták szó nélkül a kísérletet. A kommentek között az egyik legnépszerűbb az, amelyik azt fejti ki, hogy Sparta észrevette a kamerát, így hamar rájött, hogy gazdája csak megjátssza a halálát, ezért szándékosan viselkedett úgy, ahogy.
Mások úgy vélik, egy macskát tényleg nem lehet csak így átverni: érezte és hallotta, hogy a fiatalember lélegzik, tehát úgy vélte, elaludt, még ha az eddigiektől nagyban eltérő, szokatlan helyszínen is tette. Így hát úgy döntött, csatlakozik ő is a spontán sziesztához.

Hirdetés
Forrás: lajk.hu
Hirdetés
Hirdetés