Hirdetés


A Dancing with the Stars műsorán szerelembe esett Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata elején számos óvatosságra intő vélemény ellenére bevállalták az Ázsia Expressz kihívásait. Számos példa mutatja, hogy még a hosszú távú kapcsolatokat is próbára teheti az efféle közös megmérettetés, különösen, ha a pár még csak néhány hónapja van együtt. Azonban, ahogy a nyilvános szerepléseikből is kitűnik, Anna és Gábor döntése helytállónak bizonyult: a kapcsolatuk tovább erősödött a közös próbatételek során.

Hirdetés

Mikes Anna a kihívások lezárultával már a további közös terveikről is nyilatkozott, ami arra utal, hogy a páros nemcsak hogy jól viselte az utazás során ért nehézségeket, de képesek voltak ezeket a tapasztalatokat a kapcsolatuk megerősítésére is felhasználni. Az Ázsia Expressz műsor előzetes tapasztalatai alapján úgy tűnik, Anna és Gábor megtalálta a módját, hogy a kihívásokat előnyükre fordítsák, ami bíztató jel a jövőre nézve.

Hirdetés

“Szeptemberig gyakorlatilag teljesen be vagyunk táblázva, de azért kikapcsolódásra is igyekszünk időt szakítani. Többször is elszökünk majd egy rövidebb időszakra pihenni. Annyit elárulhatok hogy az egyik legjobban várt úti cél a mediterrán térség lesz” – mesélte a Bestnek a világbajnok táncos.
É ami a hazatérés nehézségeit illeti: “Sokkal nehezebben megy az időátállás mint vártam. Néha még mindig keresem a helyem. Előfordul hogy napközben ásítok egy nagyot, vagy az ott megélt dolgokon töprengek. Ma már tudom, hogy inkább pszichésen nagyobb feladat ez, mint fizikailag. Őszintén szólva, jó érzés volt hazajönni, nagyon vártam már hogy visszamenjek dolgozni a tánciskolámba a tanítványaimhoz” – árulta el Anna.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés