Hirdetés


Molnár Anikó, aki tavaly februárban kezdte meg tevékenységét az OnlyFans platformon, ahol felnőtteknek szóló tartalmakat tesz közzé, azóta jelentős népszerűségre tett szert. Nem a puszta exhibicionizmus vezérelte ebben, hanem az a szándék, hogy anyagi támogatást nyújtson édesanyjának. Nem gondolta volna, hogy a vállalkozás ekkora sikerrel jár, amint azt a Ripost is megírta.

Hirdetés

Anikó jelentős profitot realizált
Az OnlyFans-en publikált tartalmaival jelentős összegeket keresett Molnár Anikó. Az anyagi nehézségek ismeretében óvatosan bánik pénzével, de egy régóta dédelgetett álma teljesült, amikor egy luxus Land Rover Evoque modellt vásárolt, amibe Amerikában élve szerelmesedett bele, akkor még úgy vélekedve, hogy soha nem lesz képes megvásárolni azt.

Hirdetés

Hirdetés

“Tudtam, hogy ő az enyém lesz”

A Ripostnak mesélt a mögötte álló elképesztő másfél hónapról, és azt is elárulta, hogy egyáltalán nem volt könnyű összehozni a vételt.

“Tavaly nyáron, amikor Mallorcán készült az OnlyFans-oldalamra az egyik fotósorozatom, ott láttam, hogy már kabrióban is gyártják, azonnal beleszerettem. Másfél hónappal ezelőtt kezdtem el a magyar autópiacon – de csak kíváncsiságból – nézelődni, egyáltalán itthon kapható-e, de csak egy eladó darabot találtam” – kezdte Anikó.

“Nem hagyott nyugodni a dolog, így egy német oldalon is szétnéztem, ahol rátaláltam az álomkocsira. Tudtam, hogy ő az enyém lesz” – folytatta.

Hirdetés

“Kiraktam a telefonom képernyőjére a fotóját, naponta többször megnéztem, és milliószor elképzeltem, hogy benne ülök.” -mesélte, tudni róla, hogy nagyon hisz a vonzás törvényében.

“Nagyon soknak találtam az árát, pedig a celebvilágban ettől nagyságrendekkel drágább autókkal járnak.”

Pénze azonban nem volt.

“A hírekkel ellentétben nem vagyok milliárdos, és nem volt meg rá a pénzem. Nem szeretek kölcsön kérni, vagy hitelhez folyamodni, de még ez is megfordult a fejemben”

De végül mégis, utolsó pillanatban jött a megoldás:

Hirdetés

A sminktetováló művész nem volt könnyű helyzetben, mert nem voltak kapcsolatai, akikkel Németországból az üzletet megtudta volna valósítani. Végül L.L. Juniornak köszönhetően talált egy megbízható céget, amelyik igen. Ettől kezdve a dolgok igazán beindultak.

“Ők vették fel a kapcsolatot a kereskedővel, mikor megtudtam a pontos összeget, mennyibe kerülne behozatallal, forgalomba helyezéssel az autó, szembesültem azzal, hogy nekem nincs annyi pénzem.”

“Leültem, papírt és számológépet vettem elő, összeadtam minden lehetséges forintomat, de még jócskán híja volt, a hiányzó összeget segítséggel tudtam volna összeszedni.”

“Hívtam őket, hogy indítsák el az üzletet. Aláírtam a megbízási szerződést, átutaltam a pénz egy részét. Végül olyan jól alakultak a dolgok, hogy nem kellett csak anyukámtól egy nagyon minimális összeget kérnem, mert megérkezett az Only-ból az utalás, így a teljes vételárat rendezni tudtam. Nem hittem el, hogy sikerült, de az univerzum, a gondviselés mindent elintéz” – mesélte izgatottan a Ripostnak.

Hirdetés
Így vált valóra az álom

Anikó nem árulta el pontosan, hogy mennyibe kerül a luxusautó, de a tőle kapott információk alapján a Ripost utána járt, hogy megtudja az árát. Az ilyen évjáratú és kabrió típusú Range Rovereket 38-40 ezer euró körül kínálják, ami a jelenlegi árfolyamon 14-15 millió forintnak felel meg.

De hozzátette – mielőtt még rosszindulatú megjegyzéseket vágnának hozzá -, hogy boldog, de senki ne felejtse el, hogy mindezért keményen megdolgozott.

“Álomszerű, hálás vagyok érte és az életemért.”

“Az, hogy ezt meg tudtam magamnak venni, számomra óriási dolog. Büszke és főleg hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem ez megadatott” – fejezte be Anikó.

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés