Hirdetés


A közismert celeb, Molnár Anikó meglepő vallomást tett legutóbbi interjújában dr. Karizs Tamás YouTube-csatornáján. A 47 éves tévés személyiség elárulta, hogy édesanyja beszélte le a gyermekvállalásról.

Hirdetés

Míg sok családban az unokavárás ad okot feszültségekre, Anikó családjában a helyzet másként alakult: “Nem volt ilyesmiről szó, sőt azt mondta, jól teszed, ha nem szülsz. Igaza volt,” idézte édesanyját. Ezen kijelentés mögött nem a csalódás áll, hanem az őszinte vélemény és tapasztalat: “Onnantól kezdve te másodhegedűs leszel a saját életedben, megszűnsz létezni.”
Anikó azt is megosztotta, hogy mennyire nehéz a jövőt előrelátni: “Nem látom, mi lesz velem hatvanévesen, nem látom, hogyan fogok anyuról gondoskodni… Akkor hogyan látnám most egy ötéves gyerek jövőjét?”
A celeb hozzátette: ha most lenne egy 20-25 éves fia vagy lánya, az biztos jó lenne, de ha öt éve szült volna, akkor az egészen más helyzet lenne.

Hirdetés

A saját jövőnket nem látjuk. 47 évesen nem látom, mi lesz velem hatvanévesen, nem látom, hogyan fogok anyuról gondoskodni, ha ténylegesen egészségi problémái lesznek. Ezt sem látom, a saját nyugdíjas éveimet sem. Akkor hogyan látnám most egy ötéves gyerek jövőjét?
Molnár nem csak televíziós személyiségként, hanem sminktetoválóként is dolgozik. Szalonjában rengeteg nővel találkozik, akik gyakran osztják meg vele élettörténeteiket: “Megdöbbentő, hogy hány nő csinálná másként az életét.”
Sokan közülük megbánták korábbi döntéseiket: “Sokan mondják, Isten őrizz, hogy még egyszer férjhez menjek!” Anikó a saját életútját is megosztotta, amelyben a gyerekvállalás és házasság nem állnak központi helyen, részben a családi példák miatt: “Az én dédszüleim gyűlölték egymást… Én nem akarok elpazarolt életet élni.”
Bár a híresség jelenleg egyedül él, azt reméli, hogy idővel talál egy olyan társat, akivel igazán boldogan oszthatja meg az életét.
A teljes riportot itt nézheti meg:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés