Hirdetés


Molnár Anikó, az OnlyFans ismertségét szerzett egykori ValóVilág szereplő, a TV2 “Szerencsekerék” műsorában mesélt élete egyik legemlékezetesebb, egyben legkínosabb randijáról. Akkoriban mindössze 16 éves volt, amikor egy találkozó alkalmával, a partnerével való első személyes találkozás során, leesett a lépcsőn.

Hirdetés

„Korábban érkeztem egy pár perccel, de gondoltam, hogy nem várom ott a fiút, mert mégis milyen ciki, ha a csaj érkezik korábban. Még gyakorló voltam, 16 éves, nem tudtam még, hogy mit illik, mit nem. Ez a Batthyány téren volt egyébként és fölmentem a villamoshoz a lépcsőn, aztán föntről néztem, hogy itt van-e már. Majd észrevettem, hogy megjött, ott vár. Gondoltam jaj, de jó és elindultam lefelé a lépcsőn… Volt vagy 25 lépcső lefelé körülbelül. Amikor már majdnem a felénél jártam akkorát zakóztam hanyatt, hogy a táskám csak röpült fölöttem, a lábaim égnek álltak. Reméltem, hogy nem látta, de sajnos látta….” – mondta a műsorban Molnár Anikó, amit az nlc.hu szúrt ki.

Hirdetés

Az OnlyFans-sztár azt is elmondta, a fiú nagyon édes volt, és úgy csinált, mintha mi sem történt volna. Molnár Anikó egyébként hatalmasat kaszált a TV2 műsorában, hiszen 3 millió 110 ezer forintot vihetett haza.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés