Hirdetés

Fotó: Knap Zoltán/Blikk


Molnár Anikó, aki az elmúlt időszakban számos kritikát kapott nem éppen hagyományos karrierje miatt, nemrégiben Kembe Sorel podcast műsorában tett figyelemre méltó vallomást. Anikó elárulta, hogy eredetileg orvosnak készült, ám élete más irányt vett, és most az erotikus tartalomgyártás területén érzi jól magát. A műsorban elmondta, hogy bár korábban számos kritikát kapott, képes figyelmen kívül hagyni ezeket.

Hirdetés

Anikó különösen meglepődött, amikor megtudta, hogy a műsor hallgatói pozitívan fogadták a történetét, és sokan pozitívan csalódtak benne. Azt is hozzátette: “Ha kiderülne az igazság, a feje telejére állna az egész világ”, ami arra utal, hogy az emberek gyakran tévesen ítélnek meg másokat a felszín alapján, anélkül, hogy megismernék az igazi történetüket. Anikó esete rávilágít arra, hogy a sikeres emberek gyakran teljesen váratlan úton érik el céljaikat, és a legnagyobb dicsőség abban rejlik, ha valaki a nehézségek ellenére is képes sikereket elérni.

Hirdetés

„Anikó ilyen vagy olyan, magával kell rendeznie, de ezt a sok aljas megjegyzést, ne irigykedjetek, mert gyönyörű és ezt választotta, de nem gonosz. Talán nem ő az egyetlen kinek nem sikerül, mert nem tolta senki és nem adta el magát. Sötétség van itt, de nagyon” – állt ki Anikó mellett egy hozzászóló.
Végül, Anikó egy másik döbbenetes dolgot is elárult. Félig lerántva a leplet a celebvilágról, olyan dolgokra tett utalást, amik mindent a feje tetejére állítanának.
„Hogyha mindenkiről kiderülne az igazság. Akár civil, akár celeb, akár a legnagyobb istenségeknek hitt emberek, művészek, akárkik… Feje tetejére állna az egész világ. Amiről csak én tudok, úgy, hogy nem vagyok benne, tehát nekem nincsenek celeb barátaim, nem vagyok benne ebben a körben. Csak amiről én tudok, hát ahhoz képest én egy megtestesült angyal vagyok” – árulta el a műsorban Molnár Anikó.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés