Hirdetés


Molnár Anikó, az OnlyFans oldalának sikeres fenntartója, most nemcsak üzleti, de személyes terveiről is mesélt. Bár jelenleg egyedülálló, nem zárkózik el az új kapcsolatok elől, sőt, kifejezetten nyitott lenne egy fiatalabb férfi társaságára is, amennyiben az illető komoly szándékokkal közelít felé, és a kölcsönös vonzalom mellett a kommunikáció is gördülékenyen működik köztük.

Hirdetés

Anikó egyik legnagyobb álma, hogy új partnerével közösen vigyék tovább a felnőtt tartalmakat kínáló platformját.
„Nemrég láttam egy olyan külföldi párt, akik együtt vannak fent. Nekem ez egy tök nagy álmom, hogy én is találjak egy olyan társat, akivel együtt élnénk, együtt üzemeltetnénk az oldalt, amelynek a gyümölcsét együtt arathatnánk le, és élvezhetnénk az életet” – mondta a Hot! magazinnak.

Hirdetés

„Ha extrém fiatal, például huszonhárom éves, akkor azért elgondolkodom. Az is igaz, hogy ebből a korosztályból többen is azt állítják, hogy az idősebb nőkhöz vonzódnak, de azért nehezen tudom elképzelni magam egy huszonhárom éves fiúval. De ha azt nézzük, a sztárvilágban elég sok példa van arra, hogy akár működhet is… Ott van például Madonna vagy Cher esete. Szerintem leginkább a kommunikáció során derül ki, mi a másik szándéka, emellett pedig mindig van egy megmagyarázhatatlan megérzésem is. Erre általában hallgatok” – jelentette ki.

Hirdetés

Az őt ért kritikák továbbra sem érdeklik, ahogy azt is próbálja kiszűrni, hogy ki az, aki csak ismertségéből szeretne hasznot húzni, és emiatt közeledik felé.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés