Hirdetés

Fotó: Knap Zoltán/Blikk


Az OnlyFans platformon sikereket elérő Molnár Anikó a “Szerencsekerék” című műsorban osztotta meg, hogy egy életre szóló kapcsolat esetén milyen tulajdonságokat értékel leginkább egy férfiban, a Bors cikkére hivatkozva. Molnár Anikó, aki egy éve döntött úgy, hogy életmódján változtat és erotikus tartalommal kezdett foglalkozni, gyorsan sikereket ért el, és mára már olyan életet élhet, amelyről korábban csak álmodozott. Ennek ellenére elmondása szerint a pénz és a siker nem pótolja a társas kapcsolatokat és a szeretetet, amire vágyik.

Hirdetés

Hirdetés

A televíziós műsorban Molnár Anikó kifejtette, hogy hiába a személyes és anyagi siker, egy életre szóló kapcsolatra vágyik, olyan férfi oldalán, aki rendelkezik azokkal az értékekkel, amelyek manapság ritkának számítanak a férfiak körében.
“És, hogy milyen tulajdonságokra gondolok? Ember legyen. Nagybetűvel. Sokszor hallom, hogy azért nem találom meg az igazit, mert nagyon magas a mérce. És ilyenkor nyilván az anyagiakra gondolnak és a titulusra, hogy ki ő, mi ő. Erre viszont én mindig azt válaszolom, hogy igen, magas a mérce, de nem abban az értelemben, ahogy ők gondolják. Nálam emberileg maga a mérce. Mert azok az értékek, hogy tisztelet, elköteleződni akarás, hűség, becsület… ezek az értékek valahogy az utóbbi időben eltűntek. De én ezt keresem!”
Anikó azt is megfogadta, hogy amíg nem találja meg az életben a megfelelő társat, addig, ha kell, egyedül marad, akár élete végéig. Mert nem akar rossz kompromisszumot kötni. Az adásból itt nézhetsz meg a részletet:

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés