Hirdetés


Molnár Anikó, a Való Világ egykori szereplője a Story magazinnak adott exkluzív interjút, melyben bepillantást engedett az OnlyFans profiljának üzemeltetésébe, és arról is beszélt, hogy mennyi pénzt keres ezzel havonta.

Hirdetés

“Nem számíthatok senkire. Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban.” – mondta Anikó, aki elárulta, hogy ezer feliratkozója van a népszerű platformon.
Miközben sokan azt gondolják, hogy könnyű munkával keresi meg a pénzét, Anikó kijelentette, hogy ez messze nem igaz. Azt mondta, hogy két informatikus és egy fotós barátjával keményen dolgoznak azon, hogy naponta frissüljön a profilja. “Egy heti anyagot nagyjából egy nap alatt állítanak elő, ekkor éjt nappallá téve dolgoznak.”

Hirdetés

Anikó továbbá felhívta a figyelmet arra, hogy az oldalán lévő tartalmak árai attól függenek, hogy mennyire merész az adott bejegyzés. Az ilyen külön fizetős tartalmak általában 5 és 10 dollár között mozognak, ami körülbelül 1700-3400 forintot jelent.
“Van, hogy akár havi ötmillió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég.” – tette hozzá Anikó, aki kiemelte, hogy ezen felül még a fotósokat és más munkatársakat is ki kell fizetnie, de állítása szerint így sincs miért panaszkodnia.

Hirdetés

Anikó interjúja nemcsak a személyes bevételi adataira adott betekintést, hanem felhívta a figyelmet a tartalomgyártás mögött álló kemény munkára is, amit sokan gyakran nem látnak. Az OnlyFans profillal rendelkezők gyakran szembesülnek az előítéletekkel és a félreértésekkel, de Anikó története bizonyítja, hogy ez a munka ugyanolyan elkötelezettséget és erőfeszítést igényel, mint bármely más.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés