Hirdetés


Molnár Anikó, ismert televíziós személyiség, válaszolt Gálvölgyi János, a Jászai Mari-díjas színművész és neves parodista kritikájára. Gálvölgyi egy interjúban az RTL-nek adott véleményt a sztárságról és ezzel kapcsolatban Molnár Anikót is említette.

Hirdetés

“Akkor nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van. Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, már celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek három púpos tevéje van, ami most elvitte nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen” — idézte a Blikk Gálvölgyi Jánost.

Hirdetés

Molnár Anikó úgy érezte, nem hagyhatja szó nélkül az elhangzottakat és egy terjedelmes Facebook-bejegyzésben reagált Gálvölgyi véleményére.
„Igen, igaza van. Régebben egy autóra 5 évet kellett várni. Hétfőnként nem volt tv adás és ha telefonálni szerettünk volna, elsétáltunk az első utcai fülkébe egy rakás apróval a zsebünkben.
Egy mázsa banán sem volt minden boltban, pult alatt kapott az, aki kapott. Tiszteltük a tanárokat és rendőröket, féltünk is tőlük rendesen. Régen számított az adott szó, ha nem mentél el egy randira, buktad az embert, mert nem volt mobil a zsebében, hogy ráüzenj. Ahogy a tiedben sem.

Hirdetés

Régen nem voltak plázák, nem voltak multiplexek, nyaralni is belföldre jártunk. Aki repülőre ült, király volt a limitált mennyiségű, kivihető, igazolt valutájával. Igaza van. Régen kevesebb híresség volt, celeb szinte egy sem, így jól éltek, megéltek, hisz nem volt “konkurencia”. Most van. Mert változik a világ.
És az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm… Vagy bármilyen, a Művész Úr által lenézett műsor… Mert ha még ez sem lenne, könnyen lehet, hogy páran arra a sajnálatos sorsra jutnának, amire jó néhányan önkezükkel már jutottak…

Hirdetés

Igen, igaza van. Megváltozott a világ. Több ember szerepelhet. Sokan ezt ki is használják. Mert szeretik. Mert érdekes. Mert más. De miért baj ez? Nem kötelező semmi. Nézni sem kell. Millió választék van, kinek kinek az izlése, szintje szerint. Nekem nem fáj, ha fiatalok, idősek, okosak vagy netán butábbak is megtapasztalhatnak egy más, érdekes világot. Nekem ez nem fáj. A Playboy is unalmas lenne, ha 50 éve ugyanaz a nő szerepelne benne. Ez van, ilyen az élet rendje. Na megyek gyúrni, vazze… 🤷‍♀️😃”
— olvasható a szőkeség posztjában.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés