Hirdetés


Molnár Anikó, aki 2023 elején indította el OnlyFans-oldalát teljesen legálisan és a törvények betartásával, nemrégiben kellemetlen helyzetbe került. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy adócsalással kapcsolatos nyilatkozatot adott ki, melyben egy meg nem nevezett magyar hírességet vádolnak jelentős adóelkerüléssel. Az internetezők közül többen Molnár Anikót hozták összefüggésbe ezzel az üggyel, ami érthető módon aggodalmat és felháborodást váltott ki az érintettből.

Hirdetés

A NAV nyilatkozata szerint az érintett személy mintegy 15 millió forint bevételből 3 millió forintnyi adót nem fizetett be. Molnár Anikó azonban határozottan cáfolja, hogy neki bármi köze lenne ehhez az ügyhöz. Ez az eset rávilágít arra, hogy milyen könnyen terjedhetnek téves információk és vádak a közösségi médiában, különösen ha hírességekről van szó. Anikó esete emlékeztetőül szolgál arra, hogy fontos az alapos tájékozódás, mielőtt következtetéseket vonnánk le vagy hírességeket vádolnánk meg alaptalanul.
− Értetlenül állok a történtek előtt. Először is nem értem, hogy fordulhat elő, hogy név nélkül adnak ki egy ilyen közleményt, de azt azért megemlítik, hogy egy hazai celebről van szó, így gyanúba kevernek tulajdonképpen mindenkit, aki ezzel foglalkozik.

Hirdetés

Köztük engem is, aki soha nem sértettem törvényt, és teljesen legálisan működtetem a vállalkozásomat. Arról már ne is beszéljünk, hogy a hír megjelenése után egy pár órával már ott tartottunk, hogy újságírók hívtak fel azzal, hogy tudják, hogy én vagyok az adócsaló és kommentáljam a hírt, illetve a fél interneten azt olvasni, hogy Molnár Anikó az, aki bűncselekményt követett el.
Tisztességtelen, hogy engem vádolnak adócsalással!
— mondta feldúltan az egykori villalakó, aki a valódi elkövetőhöz is intézett néhány szót.
“Az lenne a minimum, hogy akiről itt szó van, az felvállalja a nevét. Ha már van olyan bátor, hogy adót csal, akkor legyen annyi gerince, hogy fel is vállalja azt. És akkor nem a becsületes emberekből lenne céltábla.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés