Hirdetés

Fotó: Blikk


Molnár Gusztáv színész az elmúlt időszakban számos kihívással nézett szembe, de úgy tűnik, hogy a neheze mögött van. Lénárt Évi jóslata szerint a színésznek mostantól szebb és pozitívabb jövő vár.

Hirdetés

Molnár Gusztáv karrierjét és magánéletét is súlyosan érintette az alkoholfüggőség, amely majdnem az életébe is került. Azonban az utóbbi időben jelentős változáson ment keresztül, és most optimistábban tekint a jövőbe. Ez a pozitív hozzáállás és a változás reményt ad arra, hogy a színész számára új és jobb fejezet kezdődik az életében.
A története nemcsak a küzdelmekről és a nehézségekről szól, hanem arról is, hogy a változásra való törekvés és a pozitív gondolkodás révén új lehetőségek nyílhatnak meg az ember számára. Molnár Gusztáv példája bizonyítja, hogy soha nincs késő új irányt venni az életben.

Hirdetés

Hirdetés

“Gusztáv élete jóra fordul, a rehabilitáció jót tett neki. Sokat javult az állapota, tele van tervekkel is, amiket valóra akar váltani. Ezek közül néhányat sikerül is megvalósítania 2024-ben”– kezdte a Ripostnak a jósnő, aki azt is elárulta, mi várható a színész magánéletében.

Hirdetés

Gusztávnak sajnos nem sikerült megmentenie a házasságát Viviennel, és bízott benne hogy miután kijön az elvonóról meg tudják beszélni a dolgokat, ám azóta sem találkoztak személyesen.
“Szerelem terén nem látok másik nőt, a szíve mélyén nagyon bánja, hogy elvesztette Vivient. Még idő kell, mire újra komoly kapcsolatot tud kezdeni, és ez inkább jövőre, 2025-ben lesz”-tette hozzá a jósnő.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés