Hirdetés


Molnár Gusztáv, aki nehéz időszakokon ment keresztül alkoholfüggősége miatt, elveszítette családját, és csak a probléma beismerése után tudott változtatni életén. A “Drága örökösök” színészének hosszú küzdelmek után sikerült újraépítenie magát egy elvonókezelésnek köszönhetően, és most új erőre kapva térhet vissza a színpadra. Gusztáv számára Kassa városa vált az újrakezdés színhelyévé, ahol az “Ember tragédiája” darabban több szerepet is alakít.

Hirdetés

Hirdetés

„Különös, már-már spirituális jelentősége van annak, hogy éppen a szülőföldemen játszhatom először közönség előtt. Hiszen a pályán töltött húsz évem alatt nem volt rá példa, hogy Szlovákiában lépjek közönség elé. Nem nehéz meglátni azt a párhuzamot, ami Madách Imre darabja és az életem között feszül. Ha lecsupaszítjuk ezt a csodálatos művet, akkor ott vannak benne azok az alapvető kérdések, amelyeket egy gyarló ember feltesz magának, akkor is, amikor a saját pokla bugyraiban kesereg és akkor is, amikor a mennyekben jár. Ismerem a járást mindkét irányba, és tekinthetek akár egyfajta szembenézésként is Az ember tragédiájára, amelyben több szerepben is láthatnak majd azok, akik jegyet váltottak a kassai Thália Színházba!” – kezdte a Ripostnak a színművész, aki önmagának, családjának, és leginkább szerelmének szeretné bebizonyítani, hogy ezután minden másképp lesz.

Hirdetés

„Sok szempontból hoztak megújulást számomra a mögöttünk álló hónapok. Visszatért az életemben a színház és belépett a szerelem is. Természetesen a párom is ott ül majd a nézőtéren a barátaim, vagyis már barátaink mellett. Az, hogy ők is látnak majd, hatalmas lendületet ad. Sokszor éreztem magam gyökértelennek az életem során, de most a helyemen vagyok. Rengeteget épített rajtam a szerelem. Már az a tény is boldoggá tett, hogy a próbák szünetében küldhettem neki egy üzenetet: »Szünetem van…«. Felvillanyoz a tudat, hogy a premier után együtt ünnepelhetek azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak nekem. Mert egyedül kínlódni borzasztó, de az öröm is szürke, ha nincs kivel megosztanom…” – fogalmazott.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés