Hirdetés


A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Nemzet Színésze, Molnár Piroska egy nem mindennapi és rendkívül megható barátságot ápol egy jóval fiatalabb férfival, Zsolnai Gergővel, akit a színésznő fogadott unokájaként tart számon. A kettőjük közötti erős köteléket a Story magazin címlapján ismerhettük meg.

Hirdetés

Piroska nem titkolja, mennyire hálás Gergőnek: “Régen volt ilyen gazdag nyaram, mint most Gergővel. Egyedül már nem indultam volna el sehova… Nélküle már nem is tudnék létezni.” – vallotta be a magazinban. A színésznő, aki már bottal jár a térde miatt, elmondta, hogy Gergő a nyári hónapokban Horvátországban, Szlovéniában és Olaszországban is elkísérte.
A kettejük kapcsolata egyedülálló és mély. Gergő, aki fiatal korában elveszítette a nagyszüleit és édesanyját, Molnár Piroskában találta meg a családtagot, akire mindig vágyott. A színésznő elmondta: “Ő pedig úgy hív engem, hogy mama. Lesi minden gondolatom, bármit kitalálok mindenhova elvisz.”

Hirdetés

Molnár Piroska a fiatal férfi műveltségét és intelligenciáját is méltatta: “Eredetileg informatikus, remekül beszél angolul, nagyon intelligens, művelt fiú… Egy biztos, én már élni nem tudnék nélküle.”
A színésznő barátai is gyorsan befogadták Gergőt, és ma már mindenki számára ő a fogadott kis unoka. Molnár Piroska számára ez a kapcsolat az igazi bizonyíték arra, hogy a sors mégis adhat meglepetéseket.

Exkluzív sztorikkal, sztárhírekkel, fotókkal megjelent a legfrissebb Story! 🎉
❗️❗️❗️ Keresd a magazint nyomtatott formában a boltokban vagy fizess elő most:
https://www.mc.hu/magazin/story_elofizetes

Posted by Story on Wednesday, August 30, 2023

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés