Hirdetés


Galambos Lajos április végén vonult be Baracskára a börtönbe. A zenész a hat éven át tartó bírósági tárgyalás során végig tagadta a bűnösségét, de az ellene összegyűjtött bizonyítékok elégnek bizonyultak ahhoz, hogy rácsok mögött kössön ki.

Hirdetés

Galambos Lajos emelt fővel fogadta az ítéletét, úgy tervezte, hogy férfiasan végigcsinálja az előtte álló feladatot. A terveit azonban keresztülhúzta a váratlanul megromlott egészsége. Nagyon megviselte a gyanúsítás, az évekig tartó tárgyalássorozat, az, hogy ráment a házassága.
A sok stressztől egy olyan tüdőbetegség alakult ki nála, amit Lajcsi szerint nem lehet a fogvatartási intézményben megfelelően kezelni, ezért kérvényezte, hogy háziápolás keretein belül tölthesse le a büntetését.

Hirdetés

Lajcsi a börtönbevonulása első percétől kórházi kezelést kap. A börtönkórházban állandó egészségügyi felügyelet alatt áll, de még így sem javul az állapota, sőt inkább romlik. Kizárólag folyékony táplálékot képes magához venni, rengeteget fogyott, és a hangulata is egyre ingadozóbb.
A Ripost információi szerint az utóbbi hetekben keveset kommunikál, még az ügyvédjével is, akit régen kétnaponta hívott.
Az ügyvédje elárulta, hogy Lajcsi depressziós, ami annak tudható be, hogy a bíróságra beadott otthonápolási kérvényét hamarosan elbírálhatják. Ha minden jól megy, akkor akár már augusztus utolsó napjaiban választ kapnak.

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés