Hirdetés


Tóth Gabi új fejezetet nyitott életében. Nemrégiben Rovinj városába utazott új szerelmével, ahol közösen töltik a nyaralásukat. A választott helyszín nem is lehetne romantikusabb, de az új kapcsolat hátterében több rejtély is húzódik.

Hirdetés

A közelmúltban vált ismertté, hogy az énekesnő elválik Krausz Gábortól, akitől egy közös kislányuk is született. A válások mindig nehéz időszakot jelentenek egy család életében, de az énekesnőnek új kapcsolata talán segít abban, hogy gyorsabban túltegye magát a történteken. A pletykák szerint Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével alkot egy párt, akivel most már közös otthonukban osztoznak.
Az énekesnőt eredetileg az augusztus 20-i várkert bazári rendezvényen várták fellépni, ám a nevét titokzatos módon eltávolították a programból. Mindez pedig a válás és az új kapcsolat hátterében zajló események fényében különösen érdekes.

Hirdetés

Miközben az új pár élvezi a horvát napfényt, Krausz Gábor, Gabi volt férje, kislányukkal, Hannarózával Veresegyházon tölti az idejét. Egy közeli ismerős szerint a kislány nehezen viseli a változásokat, így az apja döntött úgy, hogy egy időre magához veszi, hogy a válás okozta sokkot minél kevésbé érzékelje a kicsi.
„Hálás vagyok azoknak az ismerőseimnek, akik valamilyen módon kimutatták a támogatásukat nekem… És azoknak is , akik olyan mélyre süllyedtek, ahová én soha nem akarok lejutni” – osztotta meg Tóth Gabi közösségi médiás oldalán.
“Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat” – mondta a Borsnak.
Az idő eldönti, hogy az énekesnő és volt férje hogyan oldják meg a továbbiakban közös kislányuk nevelését. Jelenleg mindenki a saját útját járja, de a remény mégis fennáll, hogy a válás ellenére is sikerül a békés együttműködés a család számára.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés