Hirdetés


Mint arról a Blikk is beszámolt, válságba van a Megasztár győztesének házassága. Akkor több forrás is arról számolt be lapunknak, hogy a pár hónapok óta külön él, de a gondjaikat egyelőre titokban akarják tartani a nyilvánosság előtt.
A sajtó ez ügyben többször is megkereste Anitát és Viktort, de egyelőre szeretnék fenntartani a látszatot, ezért mind a ketten cáfolták az egyre nyilvánvalóbb tényeket.

Hirdetés

Ennek ellenére úgy tűnik, már a Király család is megszakította a kapcsolatot Viktor feleségével, lapunk ugyanis kiszúrta, hogy Király Linda egy ideje nem lájkolja a sogórnője által megosztott posztokat, nem kommentel ott, sőt ki is követte őt.
Korábban az a hír járta, hogy az énekes költözött el otthonról, de informátorunk szerint nem így történt.
– Anita költözött el a kisfiukkal, úgy tűnik, ő hozta meg a súlyos döntést.
Ismerőseik szerint azonban még van némi remény arra, hogy a sztárpár rendezze a házasságát, de ehhez közös nevezőre kellene jutniuk, ám egyelőre nincs jele, hogy képesek lennének kompromisszumra jutni.

Hirdetés

– Viktor még reménykedik abban, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat, és visszaszerezheti a feleségét, mert számára a család az első. A fiukat, Kolent igyekeznek a lehető legnagyobb egyetértésben, harmóniában nevelni, de a szülők között továbbra is feszült a hangulat, rengeteget vitatkoznak, ha nincs ott a kisfiuk. Még mind a kettőjükben dúlnak az indulatok, a sérelmeik erősebbek a megegyezésre való hajlamnál – fogalmazott lapunknak az informátor, aki azt is elárulta, melyik fél miként próbálja feldolgozni, hogy a kapcsolatuk mélypontra jutott.
– Egészen eltérően élik meg azt a helyzetet. Anita igyekszik kikapcsolódni, a barátaival szórakozni, amiről sokszor oszt meg fotókat, videókat az Instagram-sztorijában. Neki ez segít, abban, hogy ne folyton a házassági válsága miatt őrlődjön. Viktor más típus, ő egy érzékeny művész, aki nagyon a lelkére vesz mindent. Most sincs másként. Maga alatt van, nagyon hiányzik neki a kisfia, nehezen viseli, hogy nincs mellette, hogy hétvégi apuka lett. A munkájába temetkezik, így próbálja túlélni ezt a fájdalmas időszakot.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés