Hirdetés


Galambos Lajos nagyon rossz állapotban jelent meg a legutóbbi Frizbi felvételén. Ennek oka, hogy ekkor már tisztában volt vele, hogy a büntetés-végrehajtási bíró elutasította a halasztási kérelmét és hamarosan börtönbe kell vonulnia az egészségügyi problémái ellenére is.

Hirdetés

A beszélgetés eleinte békésen haladt, azonban pár perccel később Hajdú Péter egy olyan kérdést tett fel, ami Lajcsi számára kellemetlen helyzetet teremtett.
„Milyen bizonyítékok alapján ítéltek el? Volt-e olyan tanúvallomás, amiben azt állította valaki, hogy Galambos Lajcsi őt megvesztegette, vagy ő tudja, hogy lopott áramot, gázt vagy vizet?”
– fordult Lajcsihoz és ügyvédjéhez Hajdú, aki nem számított arra, ami ezután következett. A trombitás alaposan felfortyant és ömleni kezdett belőle a szó.

„Ráment az életem, a családom…”
„Nem volt ilyen és nem is lesz ilyen, mert ilyen nem fordult elő! Erről van szó! Pontosan erről van szó! Csak sajnos tőlem ezt senki nem kérdezte meg! Ilyen nem volt és ilyen nem fordult elő! Ezt a kérdést rajtad kívül senki nem tette fel… Ez a probléma! Ezért tartunk ma itt, mert ez előfordulhat! Nekem az elmúlt hét évben erre ráment az életem, a családom, a magánéletem! Azzal a kérdéssel kelek és fekszem, hogy hogyan tudom bizonyítani az ártatlanságomat, hogy nem vesztegettem meg senkit, nem loptam áramot, gázt és vizet! Én vagyok a vízszolgáltató Boldogasszonypusztán. Enyém a vízglóbusz, ami ellátta az egész települést!” – hadarta a Frizbi stúdiójában Galambos Lajos, aki olyan ideges lett, hogy többször is befulladt, miközben magyarázott.

Hirdetés

Ezután Hajdú Péter olyan témát vetett fel, amely az utóbbi napokban mindenkit foglalkoztat, aki figyelemmel kíséri Galambos ügyét.
“Most nem vagy olyan állapotban, hogy börtönbe vonulj. De olyanban igen, hogy fel tudj lépni?” – tette fel a jogosnak tűnő kérdést a Frizbi házigazdája. Lajcsi pedig habozás nélkül válaszolt is.
“Bármikor fel tudok lépni! Én a színpadon akarok meghalni! Ha a fellépésen rosszullét fog el, elegen vannak, hogy segítsenek rajtam” – mondta Lajcsi.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés