Hirdetés


Galambos Lajos, a közismert zenész, szerda délután rosszul lett otthonában és mentőautóval szállították kórházba. Lajcsi február 15-én kellett volna elkezdenie a börtönbüntetését a kecskeméti börtönben, ám ügyvédjével halasztást kértek Lajcsi egészségi problémáira hivatkozva.

Hirdetés

Az énekesnek szerencsére már sikerült elhagynia a kórházat és nyilatkozott az esetről a Tényeknek. Azt mondta, hogy bár kórházba került az elmúlt napokban, saját maga hívta a mentőket és rengeteg vizsgálaton esett át. Az egyik vizsgálat pedig olyan problémát tárt fel, amelyet korábban vérből nem vizsgáltak.
Lajcsi azt is elmondta, hogy szeretne visszavonulni a nyilatkozatok elől és háttérbe vonulni. Állapotáról kisebbik fia, István és ügyvédje, Dr. Csontos Zsolt fog nyilatkozni ezentúl.

Hirdetés

Az elmúlt hét év nagyon megviselt engem, olyan pszichés terheket tett a vállamra, amiket azt gondolom, most valahol jelentkeztek” – mondta Lajcsi, akire további vizsgálatok várnak, de addig is otthonában pihen.
Hozzátette: “Én nem menekülök semmi és senki elől.” A rajongók és a közönség természetesen aggódnak az énekes állapota miatt, és sokan kívánják neki a gyógyulást és a felépülést.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés