Hirdetés


Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc, az üzletember és politikus, egyre inkább a nyilvánosság figyelmének középpontjába kerülnek, és nemrégiben egy szakmai konferencián történt közös megjelenésük ismételten a címlapokra került.

Hirdetés

A párnak nemcsak a boldogságuk sugárzik, de stílusuk is kitűnik, hiszen az eseményen elegánsan és meglehetősen intim hangulatban jelentek meg.
Az esküvőszervezés szakértője, Andrea, és a befektető és vállalkozó, Lőrinc, kezdetben még kézen fogva sétáltak a helyszínre, majd a kamerák előtt is egy forró csókot váltottak egymással, ami szokatlan volt számukra. A páros elegánsan öltözött, Andrea egy fekete selyemruhában, míg Lőrinc öltönyben mutatkozott.

Hirdetés

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc hírhedten védik a magánéletüket, és ritkán beszélnek kapcsolatukról. Az újságírók és a közönség csak néhány lesifotón és ritka nyilatkozaton keresztül kaphatnak betekintést életükbe.
A legutóbbi lesifotón azonban a figyelem középpontjába került Andrea egy különleges és luxus kiegészítővel: a kezében tartott táskája egy Hermès krokodilbőr retikül, amelynek ára meglehetősen magas, körülbelül 14 millió forint.
Andrea stílusa már korábban is lenyűgöző volt, és imádja viselni a világhírű tervezők darabjait. Az eseményeken mindig odafigyel az eleganciára és a stílusára. A lesifotókon már láthattuk őt Dior öltözetben is, és esküvői ruhája is mesés volt, amely lenyűgözte mindazokat, akik látták. Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc így együtt egy igazi stílusikon párosát alkotják, amely minden megjelenésükkel lenyűgözi a közönséget.

Hirdetés
@tbloodytechtom #hadházyákos #hungarytiktok #magyarpolitika #o1g #nekedbelegyen #pusztuljonforyouba #4u #bazdkiforyuba #magyartiktok ♬ apuveddmeg – 😇💪🏻

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés