Hirdetés

Fotó: Czerkl Gábor/Bors


Erős Antónia neve senki számára nem ismeretlen, nagyon hosszú évek óta az RTL Klub Híradójának női arca. A csinos és gyönyörű másorvezeto idén már 52 éves lesz és tökéletes alakját, beavatkozásoktól mentes arcát sokan irigylésre méltónak tartják. Szellő István társaként nap mint nap feltűnik a képernyőn, nélküle a Híradót már el sem tudnánk képzelni.

Hirdetés

Erős Antónia Tóth László felesége már 1997 óta, gyönyörű ikreknek adott életet 2009-ben. A napokban leesett az álla minden rajongónak, a kép láttán nem hittek a szemüknek. Antónia ugyanis nem rég Instagram-oldalára tett közé egy képet az egyik nyaralásukról, aminek szörnyű vége lett, ugyanis az ismert műsorvezető arca teljesen eltorzult.
“A számat és a homlokomat figyeld! Ez nem egy rosszul sikerült szájfeltöltés volt jónéhány évvel ezelőtt, és a homlokom sem a botoxtól feszes. 2017-ben egy trópusi nyaraláson dagadt fel a szemem, a szám, az egész arcom, de máig nem tudni, hogy mitől.
Nem vagyok allergiás semmire, így nem volt nálam gyógyszer vagy kalcium. ÉS JOBB IS, hogy nem volt! Tudtad, hogy a kalcium nem jó az allergiás tünetekre? Sőt, még veszélyes is lehet!”

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés