Hirdetés


Aurelio, aki a börtönből való szabadulása után azonnal lányához, Sofiához sietett, megosztott egy videót, amelyben bemutatja a kislány édesanyját. Az egykori valóságshow-szereplő, akit kábítószer-birtoklásért és további bűncselekményekért ítéltek el, most reintegrációs őrizetben tölti büntetésének hátralévő részét, így több időt tölthet lányával, aki éppen az ő börtönbüntetése alatt született.

Hirdetés

„Már akkor hallottam, hogy Aurelio és a lány összejöttek egy éjszakára, amikor megtörtént az eset. Úgy tudom, hogy akkor éppen szakításban voltak, ezért kerestek vigaszt egymás társaságában.”
“A lány egyébként sokáig abban a hitben volt, hogy az a pesti férfi a baba apja, akivel egyébként a kaland utáni napokban ki is békült, de a pici születése után csináltatott teszt beigazolta, hogy ez nem így van” – mondta a Borsnak egy bajai pultos 2022 szeptemberében.

Hirdetés

Aurelio kislányának édesanyja látható a képen, a valóságshow-sztár pedig egy lángoló szívet is tett hozzá. Nem csoda, hogy elszabadultak a találgatások! Sokan azt gyanították, hogy Aurelio és a csinos nő között újra fellángolt a szerelem, és már el is határozták, hogy a börtön után, ami egy futó kalandnak indult, most új románcot varázsolnak belőle, és megpróbálnak újra összejönni.

Hirdetés

A Ripost megtudta Aurelio egy a névtelenséget kérő ismerősétől, hogy bár a videón valóban Sofia édesanyja látható, ez nem azt jelenti, hogy összejöttek volna.

“Valóban Niki látható a bejegyzésben, de nem alkotnak egy párt Aurelióval.”

“Néha találkoznak, és a közös kislányuk miatt jó és kiegyensúlyozott a viszonyuk.”

“Intelligens ember módjára kezelik a kialakult helyzetet” -árulta el a forrás, de ennél többet nem szeretett volna mondani.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés