Hirdetés


A “Csináljuk a Fesztivált!” verseny harmadik elődöntőjében Muri Enikő rendkívüli érzékenységű előadásával tiszteleg Cserháti Zsuzsa örökzöld slágere, a “Boldogság, gyere haza” előtt. Az énekesnő előadása olyan magával ragadóan szívszorító volt, hogy nem csak a zsűri és a közönség, de a meghívott sztárvendég, Korda György is könnyekkel küszködve hallgatta végig.

Hirdetés

Az ikonikus dal, melyet Dancsák Gyula és Miklós Tibor jegyez, Cserháti Zsuzsa egyedi hangjának köszönhetően vált híressé. Muri Enikő azonban nem csupán felidézte a slágert, hanem sajátos, mély érzelemmel teli előadásmóddal új értelmet kölcsönzött neki. Az énekesnő átütő tehetségével és érzékeny tolmácsolásával olyan érzelmi utazásra hívta a közönséget, amely a dal lényegét és mondanivalóját tárta fel új dimenzióban.

Hirdetés

A produkció nem csupán a dal szépségét mutatta be, hanem Muri Enikő különleges előadói képességét is. A tény, hogy Korda György, a legendás énekes is a könnyeivel küszködve figyelte az előadást, csak még inkább kiemeli az előadás megragadó és mély hatását. Muri Enikő szenvedélyes és tiszteletteljes előadása egyértelműen bizonyította, hogy az igazán nagy előadásokban a zene és az érzelmek szorosan összefonódnak.

Hirdetés

Ez az emlékezetes előadás nem csak a “Csináljuk a Fesztivált!” egyik kiemelkedő pillanata lett, hanem a közönség szívét is megérintette. Muri Enikő a tehetség és az érzelem erős kapcsolatával új szintre emelte a verseny izgalmát, és a nézőket egy felejthetetlen zenei élmény részesévé tette.

Hirdetés

„Csodálatos volt! Valamiért ez a dal kölönösképpen becsúszik az emberek szívébe, azért mert van boldogság, vagy azért mert nincs, vagy azért mert volt boldogság és már nincs, mert elveszítettük, most is néztem a közönséget és mindenki megkönnyezte és mindenki énekli”
– mondta Janza Kata.

„Amikor bejön ez a mondat, hogy „Boldogság, gyere haza”, habár én férfi vagyok, de tényleg elkezdem könnyezni, nem csak azért, mert a Cserhátira gondolok, hanem azért is mert ez az előadás attól különleges, hogy még meg van fűszerezve egy színészi teljesítménnyel. Hangilag ugyan azt a hatást hozod, mint Cserháti Zsuzsa”
– dicsérte meg az énekesnőt Korda György.

Íme a produkció:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés