Hirdetés

A számok nem hazudnak: feketén-fehéren kiderült, hogy Orbánnak kezdettől fogva mindenben igaza volt a bevándorlás kapcsán.

Kiderült, hogy az év első 10 hónapjában hány ember özönlött be Európába. Hivatalosan. Az már csak zárójeles kérdés, hogy hányan jöhettek be úgy, hogy nem is tudunk róluk… Kapaszkodjon meg, elképesztő számadatot olvashat!
Az idei év minden korábbi rekordot megdöntött a migránsok és az EU külső határain történt illegális határátlépések számának tekintetében.
Íme az adatok:
“Az EU külső határőrizeti ügynöksége, a Frontex friss adatai szerint az észlelt tiltott határátlépések száma az EU külső határain január és október között elérte az 1,2 milliós nagyságrendet. Ez a szám a négyszerese annak a 282 ezernek, amit 2014 egészében mértek.
A Frontex legújabb jelentésében arra is rámutat, hogy a romló időjárási körülmények dacára idén októberben több mint 150 ezer ember kelt át Törökországból Görögországba, vagyis a 2014 hasonló időszakában regisztrált 8 500 fő sokszorosa.”
Ez azt jelenti, hogy az EU minden tagállamára átlagosan 40 ezer migráns jutott már ebben az évben és még mindig jönnek, sűrű tömött sorokban.
A néhány hónapos kínkeserves fércmunkával összetákolt és a tagállamokra zsarolással ráerőszakolt kvótarendszer tehát a számok szintjén is megbukott. És vele együtt bukott az az ostoba és végtelenül hazug érv is, hogy ezek nem gazdasági bevándorlók, hanem a háború elől menekülő szerencsétlenek.
Ha ugyanis az idén beözönlő másfél millió embernek csak a töredékét osztják szét – két év alatt! – a kvótarendszer szerint, akkor mi lesz a többivel? Azokat visszaküldik? Akkor az nyilvánvaló beismerése annak, hogy a beözönlők nagyon nagy többsége nem háborús menekült, hanem gazdasági bevándorló. Ha pedig gazdasági bevándorló, akkor nem csak nem szabadott volna beengedni, hanem minden eszközzel meg kellett volna akadályozni a bejutásukat.
Ha pedig így van, márpedig így van, akkor az viszont annak a nyílt beismerése, hogy Orbán Viktornak a kezdetektől és mindenben igaza volt.
Forrás: aktiv-blog.net

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés