Hirdetés


Így, mostani szemmel nézve egy kicsit furcsa a történet. Hatalmas a váltás. S hogy igaz, azt az bizonyítja, hogy Várkonyi Andrea egyrészt saját műsorában beszélt erről Dér Heninek, másrészt pedig a Nők Lapjának 2018. májusában.

Hirdetés

Történt pedig, hogy 2017-ben Micsoda nők! műsorában Dér Heni volt a meghívott vendége, aki arról kezdett el csacsogni, hogy egykor a szociológia tanára rettenetesen tetszett neki, és csak álmodozott- álmodozott róla, mivel hogy nyilvánvaló, hogy valódi kapcsolat nem lehetett volna belőle. Erre aztán megszólalt Várkonyi Andi, aki akkor még Bochkor Gábor élettársa volt:
“Én is összejöttem vele”

Hirdetés

És hozzátette azt is, hogy 6 évig együtt is voltak. No és persze azt is, hogy Heninek meg kellett volna kérdeznie őt, s ő elmondta volna neki, hogy nem lehetetlen a tanár-diák kérdés…. Hogy hol jöhetett össze ez a kapcsolat? Mikor? – Erről ő konkrétumot nem mondott, legalábbis azt nem ecsetelte, hogy pontosan melyik életszakaszában.
Egy évvel később arról nyilatkozott a Nők Lapjának, – “20 éves történet, ami ráadásul egy komoly kapcsolat volt, hat évig együtt voltunk, szóval ez nem titok, ami kicsúszott a számon, de lehet, hogy eddig nyilvánosan nem beszéltem róla” (Dehogynem, egy évvel előtte a saját műsorában, a Micsoda Nők-ben) Tehát ez a pár mondat 2018-ban hagyta el a száját, ami azt jelenti, hogy 20 évvel előtte Szegeden az orvosira járt. Nyilván az egyik ottani tanár volt a párja.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés