Hirdetés


Tóth Gabi rajongói aggodalommal értesültek arról, hogy az énekesnő kórházba került, és az állapota súlyosodik. Újabb információk szerint Gabi mandulagyulladásban szenved, amelyhez most egy tályogos seb is hozzáadódott, ami miatt kórházi kezelésre szorul.

Hirdetés

A “Bors” információi szerint Gabi már több napja mandulagyulladással küzd, és állapota egyre rosszabb. A helyzet olyannyira súlyossá vált, hogy most egy tályogos seb is kialakult, ami miatt kórházba került. Egyelőre nem biztos, hogy részt tud-e venni a “Sztárban sztár leszek!” műsor következő adásában. A kezelése és gyógyulása miatt folyamatosan figyelni kell az állapotára.

Hirdetés

Tóth Gabi elérhetetlenné vált a TV2 számára, ami tovább növeli az aggodalmakat. Rajongói izgatottan várják az énekesnő állapotának javulásáról érkező friss híreket. A közösségi médiában és a rajongói közösségben számos jókívánság érkezik Tóth Gabi felé, mindenki gyors felépülést és jobbulást kíván neki. Reméljük, hogy hamarosan egészségesen és erőteljesen térhet vissza a színpadra.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés