Hirdetés


Vajon mit hoz számodra az augusztus anyagiak terén? Kíváncsi vagy rá? Akkor most megmutatjuk mire számíthatsz ebben a hónapban!
Augusztusi pénzhoroszkóp:
Ebben a hónapban kétségkívül rengeteg pénzzel lesz dolguk a csillagjegyeknek, de az a kérdés, hogy mennyire tudják anyagi javaikat rendesen beosztani, és mit tudnak kezdeni vele. Egy biztos, nem lesz ez könnyű feladat, de rajtad múlik, hogy hogyan sül el a dolog.

Hirdetés

Bak:
Munkádban mostanság nem megfelelő döntéseket hozol, leginkább a szenvedélyed és nem a józan eszed segítségével. Ettől eltekintve részesülhetsz nagyobb, váratlan összegekkel. Csillagaid állása szerint, mindenképpen érdemes lenne a szerencsejátékok adta lehetőségek felé fordulni, és feladni egy lottószelvényt. Halgass a megérzéseidre és garantáltan pénz áll a házhoz.

Hirdetés

Vízöntő:
Szorgalmas munkád gyümölcse végre beérett, amelyből ebben a hónapban, angyalaid segítségével bőségesen részesülsz. A kommunikációs képességed és a számítástechnikában való jártasságod, egyaránt segítségedre lehet ebben. Élvezd ki munkád gyümölcsét, és valósítsd meg álmaidat, vágyaidat, amelyekre mindig is vágytál! Légy merész, és vágj bele, hiszen eljött a te időd!

Halak:
Vágyaid most nagyban támogatja a kreativitásodat, amely következtében bőségesen érkezik pénz. Lehetőséged nyílik most felújítani otthonodat, és beszerezni néhány új technikai eszközt. Mivel megfontolt vagy, érdemes pénzed egy részét befektetni, hiszen jó megérzésekkel vagy tele, amely segít időtálló, jó döntéseket meghoznod pénzügyi dolgaiddal kapcsolatban.

Nyilas:
Mostanság túl sokat költesz magadra, valószínűleg ezért szélsőséges az anyagi helyzeted. Szenvedélyed uralja gondolataidat, ezért nehezen mondasz le vágyaidról, ez bizony eléggé rossz hatással van a pénzügyeidre. De nincs kizárva, hogy esetleg szerelmi életed kuszasága is szerepet játszik ebben, hiszen az érzelmeid is hullámvölgyeket járnak meg. Próbálj meg többet gondolkodni mielőtt meggondolatlan döntéseid miatt felesleges és drága holmikkal leszel gazdagabb.

Hirdetés

Skorpió:
Most szenvedélyes érzelmi hullámzásban van részed amelyet bizony az anyagi javaid is követnek. Próbáld megtalálni egyensúlyodat, hogy az életed más területei is végre jó irányba haladjanak. Emiatt nagy bevételekre ebben a hónapban nem számíthatsz, de ne aggódj, hiszen amennyire szükséged lesz azzal rendelkezni fogsz. Ha életedet egyensúlyba hozod, akkor érdemes lenne megpróbálkoznod egy lottószelvény feladásával, mert ez a csillagok állását is megváltoztathatja.

Mérleg:
Amennyiben már nem tudod követni pénzügyeid hullámzását, ne aggódj, mert nem érzelmeid befolyásolják ezt. Te lendületben vagy és a benned lévő vágyak mozgatnak. Párod ebben az időszakban mindenben melletted áll, hallgasd meg az ötleteit, mert lehet azok segítségével teszel szert nagyobb összegre. Társad segítsége segít neked megtalálni egyensúlyodat, hogy anyagi helyzeted is egyenesbe kerüljön végre.

Hirdetés

Szűz:
Jó megérzéseid hatására nem várt összeg ütheti markodat. Mostanság a szépségápolás és a divat foglalkoztat, pedig ezek a dolgok nem szerepelnek az első helyen. Lehetséges, hogy a szerelem hatására, de szomjazol a tudásra, ezért érdemes tanfolyamokra befektetned, hiszen a tudásod senki nem veheti el tőled. Te mindig higgadtan tudsz gondolkodni, szorgalmad és rendezettséged pedig a munkádban mutatkozik meg. A rossz és elhamarkodott döntések távol állnak tőled, de ügyelj arra, hogy rendezd érzelmeidet, mert ezek mind hatással lehetnek az anyagi helyzetedre.

Oroszlán:
Mindig mindent tudatosan elrendezel, és kontroll alatt tartasz az életedben, nincs ez másképp a pénzügyeiddel sem. Sok pénz érkezik ebben a hónapban hozzád, de ez számodra nem fog problémát okozni. Duzzadsz az életerőtől és a lendülettől, a sportolás előtérbe kerülhet ebbe a hónapba, így hát ne lepődj meg ha jelentős összegeket fordítasz sporteszközök megvásárlására. Ezzel legalább leküzdheted egyik rossz szokásodat: a lustaságot! Ha úgy döntesz, utazásra adod a fejed, ne bánd meg, hiszen ezáltal jelentős tanításokkal fogsz gazdagodni.

Hirdetés

Rák:
Ebben a hónapban rengeteg energiát kell belefektetned a munkádba, de jelentős pénzügyi növekedésben lesz részed. Munkádat szívvel-lélekkel, és szenvedéllyel végzed, ezért olyan természetes az egész. Rengeteg olyan dolog fog szembejönni veled, amelyek felkeltik a figyelmedet, és elindulnak az agyadban a fogaskerekek, és kreativitásod kibontakozik. Ezek a dolgok feltöltenek energiával és lendületet adnak neked. Bevételedet valószínűleg otthonodra és gyermekeidre fordítod majd.

Ikrek:
Rengeteg vágyad mozgat, amelyek gondolkodásra késztetnek, mert tisztában vagy azzal, hogy mindenhez pénz szükséges. Barátaid, ismerőseid is invitálnak utazásokra, kirándulásokra, izgalmas dolgok, sportok megélésére. Munkádért eddig nem a megfelelő mennyiségű pénz kaptad meg, ezért ebben a hónapban váratlan összegeket is kaphatsz. Érdemes lenne megpróbálkoznod egy lottószelvény feladásával, elvárások nélkül! Hagyd, hogy anyagi helyzeted szépen megváltozzon és életed is rendbe jöjjön minden téren.

Bika:
Lehetséges, hogy most több pénzt kell kiadnod a kezeid közül mint amennyire számítasz, de ezt okosan, és felelősségteljesen tudod kezelni. Mondhatni a pénzügyi terepen jól mozogsz, kreativitásoddal és ötleteiddel bevonzod majd az anyagi jólétet. Amennyiben van vállalkozásod, tisztánlátásodat nagyban hasznosítod az üzleti élet körül forgó kérdésekben. Érdemes lenne megkísérteni a szerencsédet egy lottószelvény feladásával, mer nincs kizárva, hogy ezen az úton is sok pénz kerül a kezedbe.

Kos:
Te teljes összhangban vagy a pénzügyekkel. Mindig tudod, mit és mikor kell cselekedned ahhoz, hogy bevételeid növekedjenek. Ötletek százai vannak a fejedben, amelyek segítenek a pénz előteremtésében. Nem csak nagy utazások szerepelnek a vágyaid listáján, hanem otthonodat is szívesen újítod fel és szerzel be dizájnos darabokat. Párodat is érdemes meglepned valamivel amire vágyik, hiszen ő is mindig támaszt nyújt a nehezebb anyagi helyzetekben, ahogy az elvárható. Élvezd az életet, és teljesítsd be vágyaid, mert most lehetőséged adódik rá.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés