Hirdetés

Fotó: Istenes Bence Facebook-oldala


Istenes Bence, az egyik legnépszerűbb magyar televíziós műsorvezető az utóbbi időben viszonylag keveset aktivitást mutatott a közösségi médiában. Azonban nemrégiben egy bejegyzést tett közzé, amely örömhírt hordozott a rajongóknak.
A műsorvezető Frohner Fecó szalonjában készített egy videót, amelyen Kovácsovics Fruzsinával viccelődött. Azonban az igazi meglepetés akkor érkezett, amikor boldogan bejelentette: “Jó hírem van gyerekek! Jön a következő évaaaaad! Juhúúúúú!”

Hirdetés

Az IstenEst című műsor az RTL Klub kínálatában évek óta nagy népszerűségnek örvend. A show során Istenes Bence beszélgetések során szórakoztatja a közönséget, interjúkat készít ismert személyiségekkel, és sok humorral fűszerezi a műsort.
Az IstenEst 5. évadának indulására áprilisban kerül sor. Ez a hír bizonyára nagy örömet okoz majd a műsor rajongóinak, akik már alig várják, hogy újra láthassák kedvenc műsorukat és hallhassák a kedves műsorvezetőt. Bízunk benne, hogy az új évad továbbra is olyan népszerű lesz, mint az előzőek, és hogy Istenes Bence még sokáig szórakoztatja majd a magyar tévénézőket.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés