Hirdetés


Egyre biztosabb, hogy drámai változásoknak néznek elébe azok, akiknek nincs védettségi igazolványuk. összeszedtük, mi vár(hat) rájuk.
Közeledik az ősz, és jönnek a szigorítások.
Bár teljese lezárás nem lesz, ezt már Gulyás Gergely is pedzegette, de maga Orbán Viktor is utalt rá, mégis komoly stratégiaváltás jöhet.

Hirdetés

Akárcsak világszerte, hiszen számos más országban taktikát váltottak az oltatlanokkal szemben.
Méghozzá oly módon, hogy az ösztönzés helyett jöhet a “büntetés”.
Vagyis az oltatlanoknak ősztől lehet, hogy nem lesz szabad eltávozása, és annak érdekében, hogy ne álljon le a gazdaság és az ország, őket “be fogják zárni”, vagy jogaikat erősen korlátozni.
Csak néhány példa a környező országokból, hogy milyen intézkedések vannak érvényben most, ezek bármelyike elképzelhető a magyar kormány részéről is hamarosan:
Nem vehetnek részt a tömegközlekedésben. Franciaországban már érvényben van hogy csak az ottani védettségi igazolvánnyal lehet jegyet váltani és felszállni.

Hirdetés
Van olyan ország, ahol a havi fizetéséből vonnak le az embernek 14 ezer forintnak megfelelő összeget ha nincs beoltva.
Egyfajta egészségügyi hozzájárulásként…
Olyan rendelkezés is van, hogy az oltatlanok csak 24 óránál nem régebbi PCR teszttel mehetnek be vásárolni a boltokba.
Az oltatlanok nem mehetnek szórakozni, kerülniük kell a tömegrendezvényeket és a belső tereket a védettségi igazolvány hiányában.
Jó látható tehát, hogyha máshol ezeket az abszurdnak ható orwelli intézkedéseket meghozták, akkor csak kellő politikai akarat és számítás kell itthon, hogy Orbánék is tovább lépjenek ha szükséges…

Forrás: titkokszigete.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés