Hirdetés


A legendás magyar zenész, Nagy Feró, aki a Beatrice zenekar frontembereként vált ismertté, az idén ünnepelte 78. születésnapját. A zenész, akinek karrierje több évtizedes múltra tekint vissza, és akit számtalan rajongója tisztel és szeret, most nyíltan beszél a korral járó változásokról és kihívásokról.

Hirdetés

Nagy Feró, aki generációk zenei nevelője és inspirátora, elárulta, hogy bár még mindig jó egészségnek örvend, az idő múlásának jelei már nála is érzékelhetőek. Ez az őszinte beismerés meglepő lehet sokak számára, hiszen a zenész mindig is egy energikus és lendületes karakterként jelent meg a színpadon és a közéletben.

Hirdetés

A cikk megvilágítja azt a tényt, hogy még a legnagyobb zenészek sem maradnak érintetlenek az idő által, és Nagy Feró példája arra tanít minket, hogy elfogadni és tisztelettel kezelni az élet természetes folyamatát fontos része az öregedésnek és a hosszú karriernek.

„Öregesen vagyok, ebben a korban mindig van valami baja az embernek. Hol ez, hol az fáj, van, hogy prüszkölünk, vagy folyik az orrunk, igen, de mindenkinek üzenem: hozzá lehet szokni” – mondta születésnapján Feró, akinek nem éppen a boldogságról szól a nagy nap.
Nem is csoda, hogy egyre kevésbé szereti megünnepelni születésnapját, hiszen ilyenkor csak arra tud gondolni, hogy mennyi ideje maradt még hátra.

Hirdetés

„A család és a baráti társaság egy nagyobb bulit akart szervezni nekem, de úgy döntöttem, majd inkább a 80. születésnapomnál kerüljön sor erre az ünneplésre. Idén több részben, de szűk körben koccintunk az évfordulóm alkalmából” – magyarázta terveit Feró, aki elárulta, milyen érzés számára ilyenkor ünnepelni.
„Szörnyű az év eleje, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hány éves vagyok. Nehéz ezt feldolgozni, még akkor is, ha a Jóisten engedi, hogy éljek, dolgozzak és működjek. Alig várom, hogy magam mögött hagyjam a januárt, és túl legyek ezen az időszakon. Valamikor úgy gondoltam, hogy a negyvenes korosztály már öreg, és tessék, a 78. életévemet töltöm. Na, akkor én most mit mondjak magamra? Köszönöm az Úristennek, hogy ezt még megadja nekem, korábban nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó haverok leszünk” – vallotta be az énekes, aki kora ellenére se áll le a munkával. A Beatrice frontembere ugyanis új lemezen dolgozik.

Hirdetés

“A fél zenekar lelépett, de felpörögtek az események. Túl kell lépnem ezen, ezért úgy döntöttem, hogy csinálok egy lemezt. Három nóta el is készült, teljesen oda vagyok érte. Fiatal emberekkel kezdtem el szövetkezni, felrázták a fáradt, öreg szívemet. Éjjel-nappal dolgozom, hogy gyorsan haladjunk, és reményeim szerint február végén, március elején meg tud jelenni” – jelentette be a nagy hírt Nagy Feró.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés