Hirdetés


Nagy Feró, a magyar rockzenei élet egyik meghatározó alakja, a Beatrice frontembere, a Story magazinnak adott interjúban osztotta meg 40 éve tartó házasságának történetét. Az énekes és felesége, Ági kapcsolata a tartósság és a boldogság mintaképe, ami bizonyítja, hogy az évek múlásával is lehet erős és élettel teli kapcsolatot ápolni.

Hirdetés

Minden kezdet nehéz, és ez a szerelem története is kihívásokkal indult. Amikor a 17 éves Ági egy koncerten beleszeretett a 37 éves Nagy Feróba, a rockzenész kétkedve fogadta, hogy egy ilyen fiatal lány mellett esélye lehet. Ági azonban eltökélt volt, és a kölcsönös elkötelezettség, az érzelmek mélyreható megélése és a közös értékek ápolása végül egy évtizedek óta tartó, boldog házasság alapjait fektették le.

Hirdetés

A történetük inspirációt adhat mindenkinek, aki hosszú távú, szeretetteljes kapcsolatra vágyik. Nagy Feró és Ági példája megmutatja, hogy az idő múlásával a kapcsolatok mélyülhetnek, és a közös életút akár egy életre szóló kalanddá is válhat. Az őszinteség, a támogatás és a kölcsönös tisztelet, amelyek kapcsolatukat jellemzik, mindenki számára példaként szolgálhatnak.

„Azt gondoltam, hogy semmi esélyem nincs egy ilyen fiatal lánynál, de Ági az egyik koncertünk során szemet vetett rám, és onnan kezdve nem eresztett. Önkényesen eldöntötte, hogy én leszek a férje! Meg voltam róla győződve, hogy bolond, hisz’ ki az az épelméjű, aki egy öregembert akar megszerezni magának. Főleg akkoriban! Csoda, hogy nem lincseltek meg! Igaz, az anyósomtól kaptam a fejemre, évekig nem álltunk szóba egymással, de nem haragudtam rá, sőt! Teljesen megértettem a fenntartásait, hisz’ azok nekem is bőven akadtak”
– mondta a lapnak Nagy Feró.

Hirdetés

„Egyáltalán nem hittem abban, hogy ebből egy életre szóló kapcsolat, pláne házasság lehet, de aztán ’83-ban megszületett a fiunk, Botond, és beláttam, hogy nem küzdhetek tovább a szívem ellen. Szeretem ezt a nőt, mindig is szerettem, így hát felesküdtünk arra, hogy jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. A fogadalmamhoz azóta is tartom magam, mert a családnál nincs szentebb dolog, még egy olyan lókötő rockernek sem, mint amilyen én vagyok”
– tette hozzá a Kossuth-díjas zenész.

Hirdetés

A kapcsolat elején sok kétely és megértés nélkül szembesültek, de 1983-ban megszületett a fiuk, Botond, ami megingatta Nagy Feró álláspontját. Belátta, hogy szereti Ágit, és elkötelezte magát mellette a jóban-rosszban.
„Negyven év után a feleségemmel gyakorlatilag egy emberré váltunk. Nyálas vagy sem, de nem tudok nélküle létezni, gondolkozni. Belebolondulok, ha nincs mellettem este, abba pedig belegondolni sem merek, hogy mi lesz, ha egyikünk vagy a másikunk már nem lesz. Bár nyilván én leszek kettőnk közül az első, aki távozni fog, de ha mégsem így történne, akkor én biztosan belehalnék a fájdalomba, amit a hiánya okozna”
– mondta.

Hirdetés

„Igaz, a kapcsolatunk elején nem értettem, hogy mit lát, mit szeret egy ilyen vén hülyében, mint amilyen én vagyok, de mostanra rá kellett jönnöm, hogy Nagy Ferónál jobb férjet nem is választhatott volna! Tényleg igazi főnyeremény vagyok, de nem panaszkodom, Ági sem annyira csapnivaló feleség!”
– tette hozzá Nagy Feró.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés