Hirdetés


A Budakörnyéki Kommentár harmadik vendége Nagy Feró volt. A Kossuth-díjas magyar énekes Budakeszin találkozott Menczer Tamással, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkárával.

Hirdetés

Az interjú során Nagy Feró kifejtette, hogy szerinte fontos, hogy ki kell állni, és vállalni kell, ha valaki a Fideszt támogatja. Mint mondta: “Én egy olyan 6-7 éve jöttem rá a dologra, hogy ki kell állni, és meg kell mondani: »igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok«”. Az énekes ezt azzal indokolta, hogy a Fidesz-kormány szerinte zseniális emberekből áll, még államtitkári szinten is.

Hirdetés

Az államtitkár azonban hamar közbeszólt, mondván, hogy már az est elején megállapodtak, hogy ketten vannak. Menczer Tamás szerint nincs szükség arra, hogy bárki is kiálljon a Fidesz mögött, hiszen a párt eredményei beszélnek magukért. Az államtitkár úgy véli, hogy “a magyarok meg tudják ítélni a Fidesz által végzett munkát”, és hogy “a választópolgárok sosem hazudnak”.
Nagy Feró azonban ragaszkodott álláspontjához, és azt is hozzátette, hogy bár sokszor vitába keveredik a Fideszt támogató álláspontjával kapcsolatban, senki sem képes felvenni a versenyt Orbán Viktorral szemben. Az énekes szerint az ellenzék nem képes hatékony alternatívát kínálni a kormányzásra, és ezért nincs értelme szavazni rájuk.
Az interjú végén mindkét fél azt hangsúlyozta, hogy bár különböző véleményen vannak, az őszinte párbeszéd és a vita fontos a demokratikus társadalom működése szempontjából.

Hirdetés

Forrás: index.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés