Hirdetés


A TV2 reggeli műsorában Őrbottyánból kaptunk betekintést az ország egyik legismertebb zenészének, Nagy Ferónak a kertjébe. A Beatrice frontembere évtizedek óta a zenei élet meghatározó alakja, de kevesen tudják, milyen elkötelezett kertész is egyben.

Hirdetés

Maga metszi a fákat, saját kezűleg gondozza a fűszernövényeket, és korábban még kecskéket is tartott. A nagy melegben azonban a kertészkedés a háttérbe szorul, és helyét a medencézés veszi át, különösen, ha az unokák is jelen vannak. És Nagy Ferónak az unokákból sincs hiány, hiszen immár négyszeres nagypapa.
A Hot! magazinnak mesélt a nagypapaszerepről: “Egészen más, amikor egy gyereket nevelsz, és folyamatosan vigyáznod kell rá. Az unokáknál nem így van. Ők idejönnek hozzám, nyilván tudják, hogy papánál szinte mindent lehet.

Hirdetés

Bekapcsolhatják a számítógépet, a telefonokat nyomkodják. Néha fel is hívnak embereket. Aztán utána persze mondhatom nekik hogy »Az unokám hívott, nem én!« Már a legkisebb is addig nyomkodta a telefont, amíg el nem küldött egy üzenetet, hogy »Hogy vagytok? Szót fogadok az unokáimnak” ⁠– tette hozzá mosolyogva a zenész.
És most egy rövid kitérő: kíváncsiak vagyunk, milyen csodálatos birtokot alakított ki Nagy Feró az évek során. A televíziós felvételek alapján egy igazi paradicsommal találjuk szemben magunkat.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés