Hirdetés

Nagy Feró és Nagy Hunor Attila / Fotó: Járai László


Nagy Hunor, Nagy Feró zenészlegenda fia, nemrégiben hozta nyilvánosságra döntését, hogy távozik a Beatrice együttesből, ahol évekig dobosként tevékenykedett. Ez a változás sokkolta a zenekar rajongótáborát, különösen, hogy az év elején derült ki: nemcsak ő, hanem egy másik tag is elhagyja a legendás formációt. Hunor a Metropolnak nyilatkozva osztotta meg gondolatait és érzéseit a kilépésről és annak hatásairól a családi kapcsolatra, különös tekintettel az édesapjával, Nagy Feróval való viszonyára.

Hirdetés

“Az évek óta tartó gondolkodás után hoztam meg a döntést, hogy kilépek a Beatrice-ból. A családi vonatkozások miatt nekem kényelmetlen volt az a szerep, amivel azonosítottak,” mondta Hunor. Ez a nyílt vallomás betekintést enged abba, mennyire összetett és mély lehet egy zenész élete, amikor a művészi identitás és a családi hátterek összefonódnak.
Nagy Hunor kifejtette, hogy bár a döntés nehéz volt, a dobolást nem hagyja abba, ami azt jelzi, hogy továbbra is aktívan kíván részt venni a zenei életben, csak más formában. Ez az elszakadás nemcsak szakmai, hanem személyes változást is jelentett számára, ami különös figyelmet igényelt a családi kapcsolatok ápolásában.

Hirdetés

Beszélgetésében kiemelte, hogyan hatott ez a változás a kapcsolatára édesapjával, Nagy Feróval: “Meglepő módon, ez a nagy lépés még szorosabbá tette a kapcsolatunkat.” Hunor szavai rávilágítanak arra, hogy bár a változások kihívást jelenthetnek, a családi kötelékek és a kölcsönös támogatás képes megerősíteni a viszonyokat, még a legnehezebb döntések során is.
Nagy Hunor története nemcsak a szakmai útkeresésről szól, hanem arról is, hogy a családi dinamikák hogyan alakulhatnak át és erősödhetnek meg az élet változásainak tükrében.

Hirdetés

„Pontosan ugyanolyan, mint amikor még együtt dolgoztunk. Nagyon közel lakunk egymáshoz, csaknem napi szinten találkozunk. Minden a régi, és ahogy az egy zenészcsaládban szokott lenni, gyakori téma a Beatrice. Időnként az a kérdés is felmerül irányomba tőle, miképpen állok a zenekarkereséssel” – kezdte Hunor, majd elárulta: továbbra sincs a láthatáron olyan formáció, melyben szívesen játszana.
Azonban az utóbbi időben sem tétlenkedett, mert összeírta a terveit, az álmait, amiket igyekszik mielőbb megvalósítani.
„Annyit elárulhatok, az egyik ilyen, hogy idén nagyon sokat szeretnék majd koncertezni. Erősen bízom a Jóistenben, hogy a terveim megvalósításához vezető utat majd megmutatja” – mondta mosolyogva Hunor.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés