Hirdetés


Gyerekként ő tapsolhatott színpadon álló nagyapjának, az elmúlt hónapokban a Kossuth-díjas színművész ámulhatott unokája tévés szereplésén.
A Hot! magazinnak adott interjút Bodrogi Gyula és unokája, Enikő.

Hirdetés

– Nagyapa szerint minden rosszban van valami jó, vagyis fogjam fel úgy, hogy több ezer jelentkezőből az ötödik helyig jutottam – kezdte Enikő. – Nem is vagyok szomorú, inkább hálás a rám szavazóknak. Rengeteg új élmény és kihívás előtt állok, már alig várom!
„Egyedül kellett megoldanom a lányos gondjaim”
A közös interjúra érkező nagyapját a 18 éves lány boldogan ölelte át, mivel az X-Faktor által diktált őrületes munkatempó miatt nagyon ritkán tudtak találkozni.

Hirdetés

– Mindig kell stabil pont az életben, nekem ez a business-management szak lenne – állította Enikő. – Születésemtől kezdve imádok énekelni, ám néhány éve a pénzvilág is vonz. Az éneklést nem hagyom abba, a mentorom segítségével tovább haladok ezen az úton, de közben szívesen dolgoznék édesapám cégében, ahogy jelenleg a bátyám. Három éve váltak el a szüleink, én inkább apuval és Bencével maradtam, majd anyu Olaszországba költözött. Eleinte nagyon hiányzott, 15 évesen egyedül kellett megoldanom a „lányos” gondjaim. Apuval mindig is jól kijöttünk, ám bizonyos témákat vele nem lehet megbeszélni. Mára anyuval elsimultak a konfliktusaink, minden adásra iderepült miattam. Apu és a nagyszüleim mindig itt vannak, támogatnak: ők buzdítottak az X-Faktorra is! Nélkülük nem tartanék ott, ahol most.
A teljes cikket a szerdán megjelenő Hot! magazinban olvashatod!

Hirdetés

Fotó: hot! magazin
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés