Hirdetés


Michel de Nostradame próféta, akit Nostradamusként is azonosítottak, híres filozófus, aki szinte pontos előrejelzéseiről ismert. Több mint 450 évvel ezelőtt megjelent, széles körben olvasott Les Prophéties című könyvében a francia ezernyi jóslatot fogalmazott meg a jövőre vonatkozóan, és Hitler felemelkedését, JFK lelövését és a szeptember 11-i merényleteket jósolta.

Hirdetés

Előrejelzése szerint az Oroszország és Ukrajna között kibontakozó konfliktus jövőre, 2023-ban félelmetes „nagy háborút” idézhet elő.
Nagy Háború
„Hét hónapja a Nagy Háború, emberek haltak meg a gonoszságtól. – Rouen, Evreux nem esik a király kezébe. Ez a jóslat csak egy nagyobb 3. világháborús konfliktusra vezethet, amely a jövő évben felmerülő ukrajnai gondokból fakad.
Bár úgy tűnhet, hogy a konfliktus elmúlik, de az országok, köztük Amerika és Oroszország rémisztő nukleáris arzenálja miatt jobb óvatosnak maradni.
De Nostradamus több jóslatot is megfogalmazott, amelyek túlságosan ijesztőnek tűnnek.

Hirdetés

Égi tűz
A filozófus egy “égi tüzet is megjósolt a királyi építményen”. A Bibliában az ítéletnap vagy az „idõk vége” mindig a tüzet emlegette, mint a világ végének kulcstényezõjét. A jóslat azonban azt sugallja, hogy a civilizáció hamvaiból egy új világrend fog kialakulni.

A Mars elérhetetlen
Mindannyian tudjuk, hogy a milliárdosok és a világ vezetői hogyan próbálnak módot találni a Mars gyarmatosítására. De Nostradamus szerint “a marson lévő fény kialszik”. Bár a jóslat azt jelentheti, hogy a bolygó visszafelé fog haladni, utalhat arra is, hogy az emberek igyekeznek a Marsra jutni.

Hirdetés

A SpaceX alapítója és a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk már régóta azt javasolta, hogy 2029-re emberek szálljanak le a Marson. Nyilvánvalóvá tette, hogy az évtized végére gyarmatosítja a Marsot, és terveket is készített, hogy oda menjen. Talán ez arra készteti Muskot, hogy újragondolja a terveit?
Nostradamus 2022-re is kemény jóslatokat fogalmazott meg, és ezek nagy része be is válik. Számos katasztrófát jósolt erre az évre, beleértve a kisbolygócsapást, az inflációt és az éhezést, valamint a mesterséges intelligenciarobotok elfoglalását a Földön.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés