Hirdetés

FOTÓ: KARWAI TANG/WIREIMAGE/GETTY IMAGES

Lehet, hogy még csak kilencéves, de György herceg pontosan tudja, hogy ki is ő, ezért királyian pofátlanul vágott vissza egy osztálytársának, akivel összetűzésbe került. Vilmos herceg és Katalin legidősebb fia állítólag azt mondta egyik iskolatársának, hogy az apja hamarosan király lesz, így jobb, ha tudja, kivel beszél – Katie Nicholl királyi szerző elmondása alapján – írja a Blikk.

Hirdetés
A The New Royals című könyvében Nicholl azt állította, hogy György herceg és testvérei, a hétéves Sarolta hercegnő és a négyéves Lajos herceg a Monarchia felé irányuló teljes kötelességtudatban nevelkednek. Hozzátette, hogy bár György hercegnek elmondták a szülei, hogy egy napon uralkodó lesz, a walesi herceg és hercegnő igyekszik egyelőre nem túl sok felelősséggel terhelni az ifjú trónörököst.

Hirdetés

“Gyermekeiket, különösen György herceget, úgy nevelik, hogy tisztában legyen vele, ki ő és milyen szerepet fog betölteni a királyi család életében, de nem akarják, hogy a kötelességtudattal túl korán megnehezítsék az életét” – írta Nicholl.
“György herceg tudja, hogy egy napon király lesz, és már kisfiúként az iskolában úgy vágott vissza az osztálytársainak, hogy “Az apám lesz a király, így jobb, ha vigyázol.” – tette hozzá a szakértő.

Forrás: blikk.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés