Hirdetés


A férfi a romániai hivatalos Facebook oltakozási oldalon meséli el az intenzív osztályon átélteket, hogy a hitetlenkedők is megértsék, mennyire veszélyes ez a vírus és milyen könnyen bele lehet halni.
„ Nagyon gyorsan meghalnak az emberek. Ágytársunk a nővérekkel beszélgetett, hosszasan, legalább 10-15 percig tartott a diskurzus. Aztán 20 perc múlva már newjlonzsákban volt az illető” – meséli a megdöbbentő történetet József.

Hirdetés

Kiderült: ő is nagyon megszenvedett a betegséggel. Egy hétig otthon maradt, gyógyszeres kezelést kapott, de amikor már nem kapott levegőt, segítséget hívott. Amikor bevitték a kórházba, 4 órát kellett várnia, amíg felszabadul egy ágy, olyan sokan feküdtek az intenzív osztályon. A kórházi kezelés után is oxigént-támogatást kapott, de örül neki, hogy sikerült túlélnie.
A férfi úgy gondolja, hogy azért nem járt úgy, mint a szobatársa, mert ő megkapta az oltást.
Az egész család oltást kapott. Őt és a két lányt Pfizerrel oltották be, feleségét pedig Astra Zenecával. „A vakcinán kívül nincs más megoldásunk. Ez az egyetlen esély arra, hogy megmeneküljünk. „ – mondta.

Hirdetés
A szobatársa szomorú történetét azért osztotta meg József, hogy oltásra buzdítsa azokat, akik még nem vették fel a vakcinát. ” A védőoltás a legkényelmesebb védelem a COVID-19 ellen„ -tette hozzá.

Címapfotó: illusztráció
Forrás: ripost.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés